Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Taur

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Taur. Simțiți nevoia să faceți o schimbare

Taur – În martie 2019 – Horoscop Minerva Taur martie 2019! Taurul va fi protejat de Lună. În general, sora mai mică a Soarelui ajută acest semn chiar și în poziția obișnuită, jucând rolul de cea mai ascensionată planetă.

Dar, chiar şi de pe această scenă, Luna va servi și ca lider astral pentru reprezentanții elementelor de Pământ. În plus, Venus, stăpâna lor astrală, se va afla într-o poziție favorabilă, iar reprezentanților Taur le va fi uşor să depășească obstacolele ivite de-a lungul drumului.

Punctul culminant al acestei luni va fi dorința irezistibilă a nativilor Taur de a schimba ceva, în special în împrejurimile lor imediate. Pot simți nevoia bruscă de a se deplasa sau de a-şi redecora căminul, de a-şi schimba locul de muncă sau de a încheia relația care o au. Iar acesta este momentul în care li se cere să fie extrem de precauţi, pentru că nu toate acestea vor lucra în favoarea lor.

Să fie deosebit de atenți la acele dorințe care apar spontan. Dacă însă au planificat ceva pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci să meargă mai departe. În acest sens, luna martie este o lună ideală pentru a-şi atinge obiectivele stabilite anterior.

În același timp, să nu care cumva să joace în terenul altcuiva. Le plac aventurile, dar nu cele în care îşi asumă roluri principale, nu au capacitatea de a controla singuri jocul. Strict vorbind semnul lor nu este caracterizat de un astfel de comportament, mai de grabă Scorpionul semnul lor complementar.

Horoscop Minerva toate zodiile

Totuși însă, totul este posibil aşa că foarte greu ar putea scăpa de greșeli. Cu toate acestea, păstrându-şi calmul și analizând împreună lucrurile, pot defini cu ușurință modul de acțiune cel mai util. Această abilitate le va permite să obțină cele mai bune rezultate din această perioadă, și să nu îşi facă griji, lucrurile bune vor veni aşa cum îşi doresc.

Din perspectiva afacerilor, perioada se va dovedi norocoasă, dar să încerce să nu uite sfaturile pe care îl împărtășesc altora. Ipocrizia și materialismul vor fi considerate comportamente complet deplasate.

În cazurile în care le observă, să încerce să le suprime pe cât posibil. Făcând acest lucru, vor fi remarcaţi atât de cei care le sunt dargi cât și de stăpânii lor cerești. Să nu se grăbească, dar nici să nu încerce să se oprească mai ales când totul pare clar.

Pentru acei reprezentanți ai Taurului care desfășoară activități independente, prudența excesivă ar putea servi drept un obstacol inutil în calea transformării planurilor sale în realitate.

Este recomandat să nu depășească cheltuielile și să lase deoparte investițiile mari, proiectele deosebit de mari, pentru a evita rezultate opuse celor dorite. Pe de altă parte, este opțiunea de a sta fără să facă nimic este şi mai rea.

Taurii care sunt angajaţi ar putea căuta ceva în împrejurimile lor imediate, atenţi, în special, la noile oportunități. Să fie atenţi în legătură cu unele schimbări radicale deoarece pot ajunge la unele rezultate nefavorabile. Să trieze din timp colegii în care au încredere, pentru că unii dintre ei ar putea să își urmărească propriile interese egoiste.

Intuiția Taurilor va funcționa perfect, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru a păstra un secret. În general, pot conta pe progrese constante. Și dacă reușesc să see găsească la momentul și locul potrivit, poți să le promoveze sau să primească un bonus financiar ceea ce va fi ceva extraordinar pentru vanitatea lor.

Din perspectivă relaţională, nu va fi totul chiar atât de simplu, deși va fi cu siguranță fascinant. În martie, nu trebuie să aibă încredere în tot ceea ce le spune cineva pe care nu îl cunosc foarte bine, dar culmea, în care au încredere.

Nu că cineva va încerca să îi păcălească în mod intenționat, nu, este vorba despre situaţiile în care tentaţiile îi vor testa. Să urmeze calea cea dreaptă şi recompensa va fi acolo; fac o greșeală – nu este o problemă, dar să fie un pic mai atenţi data viitoare.

Pentru Taurii singuri, această perioadă s-ar putea dovedi ca un în care vor înţelege multe lucruri despe ei şi despre relaţii, în special despre acei indivizi a căror atenție au dorit-o de foarte mult timp. Să nu facă primul pas, deoarece evenimentele s-ar putea desfășura ciudat, inconstant dar amuzante. Totul este în mâinile lor și nimeni nu încearcă să conteste această afirmație. Dar, uneori, nu putem avea imagine completă pentru a putea lua cea mai corectă decizie.

Pentru Taurii căsătoriţi nu se pune problema să se confrunte cu o astfel de dilemă. Familia va necesita o atenție suplimentară, care nu se va transforma într-o problemă de la sine, ci îi va face uneori să se simtă iritaţi. Respirați, respirați – totul este trecător. Să ia în considerare faptul că nici una dintre aceste probleme nu vor legate direct de ei.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

2 Comments

2 Comments

  1. Madalina

    2019-03-02T21:12:22+02:00 at 21:12

    Nu corectează nimeni greșelile gramaticale din text inainte de a-l publica?

    • Laurențiu Emanuel

      2019-03-02T21:19:29+02:00 at 21:19

      Bună seara! Vă mulțumim pentru atenționare, articolul este publicat direct de astrolog. Verificam. Mulțumim!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top