Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Leu

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – Leu

Leii câștigă mai mulți bani din munca proprie, pleacă la studii sau primesc oferte de muncă din străinătate.
Horoscopul lunii martie pentru zodia Leu pune accent pe resursele financiare ale nativilor. În prima parte a lunii, Soarele se va afla în zodia Pești și va dinamiza sectorul avantajelor pe care nativii le pot obține cu ajutorul altora.
Tot în Pești va fi Luna Nouă din 17 martie, care le poate aduce Leilor noi surse de finanțare sau vești bune legate de veniturile partenerului de viață.
În plus, tot într- un sector financiar din astrogramă va avea loc Luna Plină din 2 martie: în zodia Fecioară și în casa Banilor obtinuți de nativi prin muncă proprie. Astfel, chiar de la începutul lunii, Leii vor câștiga mai mulți bani sau vor găsi modalități mai eficiente de a-și valorifica resursele.
Din a doua săptămână a lunii, interesul nativilor Leu se va îndrepta spre studii sau călătorii și mulți dintre ei vor primi oferte de colaborare cu firme din străinătate. Toate acestea vor fi favorizate de mutarea planetelor Mercur și Venus în zodia Berbec și în”casa Străinătății” din astrograma Leilor.
Aici va ajunge și Soarele în data de 20 martie, aspect care va avea un impact special asupra Leilor pentru că ei sunt patronați de astrul zilei.
Dar în acest sector va începe și tranzitul retrograd al planetei Comunicării, Călătoriilor și Afacerilor, Mercur. Tocmai de aceea, Leii care vor să plece in străinătate ar trebui să profite de conjunctura favorabilă din prima parte a lunii.
Mercur nu este singura planetă care intră în mers retrograd în această lună. Jupiter, Marele Benefic, va fi retrograd până în aprilie și va afecta relațiile nativilor Leu cu familia sau afacerile imobiliare ori de familie ale acestora.
Pentru Lei, ultimele 3 săptămâni din martie nu sunt potrivite pentru schimbarea domiciliului sau vânzarea ori cumpărarea de case.
În pplan profesional, Leii vor beneficia de sprijinul planetei Acțiunii, Marte, aflată, din a doua parte a lunii, în zodia Capricorn. Mai mult, în ultima zi din martie, Venus va intra în sectorul Carierei, anunțând oportunități și succes în luna următoare.
Și tot în 31 martie va fi Lună Plină în zodia Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din 2018, termen folosit pentru situațiile în care, într -o singură lună calendaristică sunt două Luni Pline.
Luna Plină din 31 martie va activa sectorul Comunicării, negocierilor, contractelor și călătoriilor din astrograma nativilor Leu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top