Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - PEȘTI

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – PEȘTI

Peștii care se îndrăgostesc sunt convinși că și-au găsit jumătatea. Timpul vă arăta dacă au avut dreptate.

Horoscopul lunii martie pentru zodia Pești anunță o perioadă cu adevărat specială, în care nativii vor face alegeri pe termen lung și își vor putea schimba în totalitate viața.

Luna Plină din 2 martie îi va ajuta pe nativii Pești să „provoace” discuții clarificatoare în cuplu, în special privind viitorul relației și să nu se mai gândească doar la confortul și liniștea persoanei iubite atunci când spun ceva sau acționează.

Pentru cei singuri, Luna Plină din 17 martie poate fi un moment favorabil pentru întâlniri semnificative. Peștii se pot îndrăgosti la prima vedere și mulți dintre ei vor spune că și-au găsit jumătatea. Timpul va fi cel care va arăta dacă au avut dreptate, însă prezența planetei Iluziilor, Neptun, în zodia lor, îi îndeamnă să nu grăbească lucrurile.

Din a doua săptămână, cu Venus și Mercur aflate în zodia Berbec, Peștii vor putea încheia afaceri rentabile, își vor găsi colaborări profesionale foarte bune și vor primi bani.

Oportunitățile financiare vor fi și mai numeroase după ce, în 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbec și în casa Banilor din astrograma generală a Peștilor.

Dar banii „trebuie să circule” și cei mai mulți nativi vor cheltui excesiv. Important este ca Peștii să țină cont de faptul că în 23 martie, planeta Mercur va intra în”mers retrograd” în casa Banilor lor, până la jumătatea lunii aprilie.

Iar când Mercur este retrograd, e bine să nu facem investiții, să nu începe noi proiecte, să nu cumpărăm obiecte valoroase.

În ultima zi din martie, planets Venus va părăsi zodia Berbec și va intra în semnul Taurului. Aflată în Taur, Venus va favoriza comunicarea nativilor Pești cu cei din jur, le va spori creativitatea și cheful de călătorii.

În aceeași zi va fi Lună Plină în Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din 2018, termen folosit atunci când într-o lună calendaristică sunt două Luni Pline.

Luna Albastră din 31 martie le va aduce Peștilor vești bune privind profitul unei afaceri, cadouri sau comisioane și, în iubire, acțiune și pasiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top