Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SAGETĂTOR

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – SAGETĂTOR

Săgetătorii pot să rezolve probleme pe care le-au ignorat sau amânat. Este vizat în mod special sectorul financiar.

Horoscopul lunii martie pentru zodia Săgetător vine cu vești bune chiar din prima săptămână. Luna Plină din 2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în casa Carierei din astrograma generală a Săgetătorilor.

Nativii pot primi oferte extraordinare de muncă , pot fi promovați și premiați sau pot lua decizii care să le consolideze statutul în companie.

Din a doua săptămână, viața sentimentală a Săgetătorilor va fi influențată în mod pozitiv de intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Berbec. Nativii vor face declarații și își vor răsfăța partenerul cu mici atenții, în semn de iubire.

În 9 martie, Jupiter va intra în mers retrograd în zodia Scorpion, grăbind rezolvarea unor probleme ignorate sau amânate prea mult timp. Tranzitul retrograd al lui Jupiter îi afectează în mod special pe Săgetători pentru că îi patronează.

În 17 martie, planeta Marte le va părăsi zodia și se va muta în Capricorn, dinamizând casa Banilor și a resurselor personale din astrograma Săgetătorilor. Aceștia vor trece la acțiune și vor face totul cu răbdare și perseverență, pentru a obține rezultatele dorite.

Dar, înainte ca Marte să plece din Săgetător, în 17 martie va fi Lună Nouă în zodia Pești. Aceasta va influența relațiile de familie, va aduce vești bune despre căsătoria unei rude, oferte interesante pentru cumpărarea unei locuințe sau evenimente de familie.

În 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbec, alăturându-se planetelor Venus,Uranus și Mercur și va aduce noroc în dragoste nativilor singuri și mai multă afecțiune înțelegere în cupluri.

Dar, din 23 martie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în mers retrograd până în aprilie. Acum Săgetătorii vor reuși să se împace cu persoane pe care le-au supărat în trecut sau vor putea relua, cu succes, un proiect artistic sau un alt proiect care le va pune în valoare creativitatea.

În ultima zi din martie, Venus va ajunge în zodia Taur anunțând, pentru aprilie, succes în plan profesional și câștiguri suplimentare.

Și tot în 31 martie va fi Lună Plină în Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din an, termen folosit pentru situațiile în care, într -o singură lună calendaristică sunt două Luni Pline.

Luna Albastră din 31 martie le va aduce Săgetătorilor noi prieteni și noi colaboratori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top