Connect with us
Taur

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – Taur

Taurii se întorc la o fostă iubire sau au o relație secretă. În afaceri, un colaborator pe care se bazau îi lasă de izbeliște.
Horoscopul lunii martie pentru zodia Taur anunță o nouă iubire, vești importante legate de copii sau succes în afaceri care pun în valoare creativitatea nativilor.
Acestea pot fi aduse de Luna Plină din data de 2 martie, care va avea loc în zodia Fecioară și în casa Iubirii din astrograma generală a Taurilor.
Din a doua săptămână a lunii martie, viața sentimentală a Taurilor va fi influențată de intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Berbec: unii nativi vor relua legătura cu o fostă iubire, iar alții vor afla secrete din trecututul actualului partener.
Pentru alți nativi, însă, Mercur și Venus în zodia Berbec pot însemna discreție privind viața personală în general sau relații sentimentale secrete.
Din 9 martie și până în iulie, planeta Jupiter va fi în mers retrograd și va influența relațiile Taurilor. În plan profesional, s-ar putea ca un colaborator să ii lase „de izbeliște”, iar în plan sentimental, s-ar putea ca relația de cuplu să treacă prin momente delicate. Nativii îndrăgostiți care se gândesc la căsătorie, ar trebui să nu facă acum „pasul cel mare”.
Luna Nouă din data de 17 martie va avea loc în zodia Fecioară și îi va ajuta pe nativii Taur să își facă noi prieteni sau noi planuri de viitor.
În aceeași zi, planeta Marte va intra în zodia Capricorn și îi va încuraja pe nativi să călătorească ori să studieze un domeniu de care sunt cu adevărat pasionați.
În 20 martie, Soarele se va alătura planetelor Mercur, Venus și Uranus în zodia Berbec și le va aduce Taurilor întâlniri -surpriză cu foști parteneri sau propuneri de colaborare de la foști colegi.
Dar, cum Mercur va intra în mers retrograd după doar 3 zile, e bine ca Taurii să nu ia, deocamdată, nicio decizie, ci să aștepte până în aprilie, când Mercur va reveni la mersul direct.
La sfârșitul lui martie, Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, va intra chiar în zodia lor și le va purta noroc.
Și tot în 31 martie va fi Lună Plină în zodia Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din an, termen folosit pentru situațiile în care, într-o lună calendaristică sunt doua Luni Pline.
Luna Albastră din 31 martie poate aduce, pentru Tauri, schimbări în carieră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top