Connect with us
Horoscop Mariana Cojocaru 17 - 23 noiembrie 2019. Soarele din Scorpion pune presiuni uriașe pe 3 zodii

Știri

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019

Horoscop Mariana Cojocaru 17-23 noiembrie 2019, astrologul a realizat horoscop săptămânal pentru kfetele.ro și vă este prezentat mai jos pentru toate zodiile.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 BERBEC

Dacă tot v-am spus de atâtea ori de Spirite Superioare și spirite inferioare, m-am gândit că este bine să vă fac un horoscop cu spirite inferioare pe care vă recomand să-l citiți tot. Cum este perioada de așa natură(Halloween până la Sf. Andrei-cu demoni, usturoi deasupra ușii, etc) e bine să știți de cine și cum să vă feriți. Oricum fiecare are nivelul lui spiritual înscris pe astrograma lui personală.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 TAUR

O perioadă în care mulți vă întrebați de ce vi se întâmplă anumite lucruri în viață. E o chestiune de alegeri, cu lupta între bine și rău. Compatibilitatea în care credeți mulți nu e o chestiune generală, ci una extreme de personalizată pe care o văd doar pe structura voastră karmică. Puteți alege fără să știți un spirit inferior și fără să vă dați seama și apoi să plângeți în pumni. Multe relații scârțâie-Mercur Rx.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 GEMENI

Știți care este numărul Fiarei? “666”. De ce spun acest lucru? Că mulți îl adoră și-l au și la numarul de înmatriculare al mașinii. În general acești oameni nu muncesc și stau/trăiesc pe spatele altora. Cum Mercur este retrograd acum în Scorpion vă poate fi afectată sănătatea, relațiile, cariera, iar soluțiile de ieșire nu sunt înscrise decât pe harta voastră natală. De acolo văd căile de ieșire la liman.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 RAC

Cică e zodie de familiști. Fals, că trebuie să știe fiecare ce are înscris pe astrograma lui personală. Doar acolo pot să văd ce și câți sortiți aveți înscriși. Nu vă dau exemple din lumea mondenă sau politică, deoarece le știți și dvs. Cum fiecare are un destin unic, personal pe analiza lui karmică, mulți se gândesc la faptul că acum le este bine și nu realizează că Mercur cu Soarele îi atenționează.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 Leu

Cred că ați citit acest horoscop și pe cele dinainte, ca să înțelegeți că destinul dvs. este cel mai important și nu ține doar de previzional. De aceea am creat și brățări talisman de protecție, ca să țină la distanță spiritele inferioare. Mercur Rx cu Soarele din Scorpion pune presiune asupra casei, familiei. E liniștea dinaintea furtunii, că urmează o perioadă de cutremure existențiale dure. Schimbări bruște.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 Fecioara

Sunt Fecioare care aparțin Fecioarei Maria (8 Septembrie-Nașterea Maicii Domnului)-Spirite Superioare și Fecioare care nu fac cinste acestui semn zodiacal-spirite inferioare. De aceea e important să vă studiez destinul, ca să vă pot îndruma spre calea corectă, de lumină. Altfel riscați să coborâți 9 trepte în Infern și nu cele 9 trepte către Cer(Rai). Mercur Retrograd vă dă unele avertismente reale.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 Balanța

V-ați întrebat vreodată cu ce misiune karmică ați venit pe Pământ și cum trebuie să evoluați corect în această viață? Aceste lucruri le văd doar în astrograma voastră karmică, că multe sunt criptate, secrete, nu le pot descifra decât eu. Să nu fiți spirit inferior ca cei care schimbă femeile ca pe șosete și, clar, nu au suflet…doar pasează. Sunt și femei care fac acest lucru, să nu credeți că nu sunt.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 Scorpion

Sunt puține Spirite Superioare în această zodie, că mulți și-au făcut de cap și or să-și facă de cap și pe viitor. Cum Soarele este în rezonanță cu Mercur Retrograd, Universul le arată cartonașe galbene și chiar cartonașe roșii. E drept că mulți nu veți înțelege la ce mă refer, că lucrurile importante le văd pe analiza karmică. Cele mai multe căi de deblocare le studiez pe viețile voastre anterioare.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 Săgetător

Și aici este plin de spirite inferioare, chiar dacă de unii spuneți că sunt buni, de succes, aduc sau au adus glorie țărilor lor. Vă spuneam de aspectul 2Malefic Kisses. Acum, cu Soarele și Mercur Retrograd în Scorpion, pot fi afectați mulți dintre voi, că sunteți într-un labirint existențial(plin de dușmani vizibili și invizibili) din care nu știți calea spre ieșire. Mulți pot suferi din cauza voastră.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 Capricorn

Spirite inferioare de tip păpuși gonflabile vii și bărbați aventurieri, care nici nu mai știu numărul femeilor care le-au trecut prin pat(exemple puteți să vă dați și singuri, că e destul de simplu). Dacă vă studiez harta natală, vă pot ridica bariere de destin și vă pot indica exact care sunt remediile, talismanele pentru Mercur Retrograd de mână cu Soarele. Aveți mulți karma blocată, șubrezită.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 Vărsător

Știți ce diferență mare este între un Spirit Superior și un Spirit inferior? De aceea e important să vă văd astrograma personală, ca să nu ajungeți în situații ingrate, blocaje, de vreți soluții corecte de evoluție. Soarele cu Mercur Retrograd în Scorpion este cu ochii pe carieră, dar și pe problemele care apar în familie, casă(ca domiciliu), etc. Unii manipulează, de aceea sunt considerate spirite inferioare.

Horoscop Mariana Cojocaru 17 – 23 noiembrie 2019 Pești

Dacă ați citit tot ce am scris și ați văzut la TV știți exact cine și cu cine se înfrățește. Mulți se căsătoresc pe fugă și nu înțeleg cum este în India, când părinții posibililor miri întreabă un astrolog dacă relația va merge sau nu, de aceea mulți se despart după o lună, trei luni sau suferă toată viața și cum să alegeți cât mai bine. Astrograma natală și talismanele sunt cele care mă ajută să vă ajut să evoluați bine.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top