Connect with us
Mariana Cojocaru pentru final de săpătmână - Dezastru astrala de vineri

Știri

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie – 3 august 2019. HAOS! Schimbări pe toate planurile

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru această săptămână.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie – 3 august

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. 3 zodii în prad de DEZASTRU

HOROSCOP BERBEC 

Lecții de viață dure ce țin de karmă(Kiron Retrograd) care au menirea de a vă schimba caracterul. Care sunt acestea? Țin de Karma și de astrograma personală a fiecărui nativ, că nu sunt toți Berbecii la fel(nu veți găsi soluții dintr-un horoscop ultra-general). O perioadă cu multe pericole și obstacole ce au nevoie de sfatul meu avizat pentru a ieși la liman. Atenție maximă la sănătate și la posibili dușmani…

HOROSCOP TAUR 

Cu Uranus în Zodia Voastră, unii pot înțelege greșit libertatea uraniană. E perioada Post-Eclipsă, dar nu pot vedea într-un horoscop general ce sector existențial vă este acum aspru și dur afectat. De ce? Pentru că ține de harta natală personală. Vă poate fi afectată relația de iubire, relația cu cei mici, locul de muncă (dacă nu l-ați ales corect în funcție de misiunea de viață primită la naștere).

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. 3 zodii în prad de DEZASTRU

HOROSCOP GEMENI 

Efectele Post-Eclipsă sunt mult mai puternice decât cele din timpul Eclipsei. De ce? Mercur Retrograd se apropie periculos de tare de Axa Karmică. Se impun decizii ce au nevoie de sfat (sfatul meu e cel mai avizat pentru înțelegerea situației și depășirea ei). Până și cei care cred acum că sunt fericiți, vor vedea ce puternic este afectată perioada de planetele retrograde(Mercur, Pluton, Saturn, etc).

HOROSCOP RAC 

Șocuri care afectează întreg zodiacul, nu doar Racul. Vă întrebați de ce? Simplu. Avem Mercur Retrograd și Venus în opoziție cu Pluton Retrograd conjunct cu Saturn Retrograd și Axa de Destin. Nu sunt vizați doar Racii și Capricornii, ci și Berbecii-Scorpionii, Taurii-Balanțele, Gemenii- Fecioarele, Vărsătorii-Saturn pe Karmă, Uranus-cuadratură, Leul, Săgetătorul-Pești:Jupiter Rx.

Horoscop Leu

Intrarea Soarelui în Constelația Voastră s-ar fi vrut de bun augur, dar nu e tocmai așa… Cum Axa Karmică este supra-încărcată de planete grele retrograde. E importantă astrograma personală, dar nu numai. Un talisman confecționat de mine într-un cadru foarte special, cu energia mea pozitivă vă poate proteja, vă poate susține sănătatea, vă poate susține veniturile, poate întări relațiile de iubire, etc.

Mercur Retrograd  pe Axa de Destin vă bulversează viața și aveți nevoie de răspunsuri la multele întrebări care vă macină. Cum Lilith este în zodia opusă, să nu spuneți că nu v-am avertizat!!! Citiți întreg horoscopul acesta, dar și pe cele din trecut făcute de mine pe kfetele.ro și veți înțelege că nu e de joacă cu Destinul vostru. Destinul unui om este cel mai important de analizat, deci e prioritar în viață.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie – 3 august

Horoscop Balanța

Spuneam la Rac, că perioada Post-Eclipsă afectează întreg zodiacul. Venus, patroana voastră este în rezonanță cu Karma și vă poate afecta emoțional cu efecte pe termen lung. Ați ales corect misiunea de viață? Cea înscrisă pe astrograma voastră? Ați ales corect partenerul de viață și aveți relații bune cu copiii din dotare?! Fiecare vine singur și pleacă singur de pe Pământ, deci reflectați bine.

Horoscop Scorpion

Nu doar Marte e afectat de cuadratura cu Uranus, ci și Pluton care e retrograd pe Karma la ora aceasta. Cum Lilith este în Pești, vă afectează și pe voi(sănătate, trădări în dragoste și nu numai, la parteneri incompatibili:Scorpion- Săgetător, Scorpion-Scorpion-2 Malefic Kisses sau dintr-o altă zodie. Citiți la Rac și întreg horoscopul și pe cele din trecut, că e perioada Post-Eclipsă  cu efecte dure.

Horoscop Săgetător

Incompatibilitatea e o chestiune care poate veni din trecut, dar care se poate arăta oricând. Chiar și la această oră, din cauza opoziției Soarelui natal cu Uranus din Taur și a temutei Lilith (a treia patroană astrală în Pești). Și cei care se declară mulțumiți, nici nu conștientizează că sufletul le este în suferință. Astrograma voastră natală e cea care mă ajută să vă luminez mintea și viitorul…

Capricorn

Dacă ați citit întreg horoscopul, inclusiv la Rac și analizele mele de un an de zile încoace, ați fi înțeles că multe probleme își găsesc rezolvarea chiar din astrograma voastră personală. E o perioadă dură, care vă poate afecta nu doar sănătatea, ci și întreaga existență. O bombă activă, așa vă este destinul la ora aceasta. Numai eu sunt genistul care o poate dezactiva, ca să nu explodeze-Eclipsa.

Vărsător

Când văd câți nespecialiști sunt în domeniul meu esoteric, nu îmi vine să cred. Cum să faci analiză la Lună Plină, când Luna era Eclipsată?!? Am fost avertizată că sunt Postaci Falși care comentează că nu aș trimite brățările talisman la cei de mi le cer și vă spun că este fals. Întotdeauna îmi fac treaba la timp, nu încurc pe nimeni și livrez comenzile fără reproș de la nimeni.Sunt corectă și onestă

Pești

E temuta Lilith în Coastelația voastră, știți? Nu e de joacă cu ea, nici pe sănătate, nici în celelalte segmente existențiale. Își arată colții în perioada Post-Eclipsă de Lună. Face cuadratură cu Luna Albă în Gemeni și cu Norocul Divin în Fecioară, dar și cu Jupiter Retrograd în Săgetător. Blocaje la toate aceste zodii duble menționate aici. Harta natală îmi arată căile de deblocare. Citiți tot ce scriu!

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top