Connect with us
Horoscop Martie 2019 Berbec – Dragoste, Carieră, Bani

Știri

Horoscop Martie 2019 Berbec – Dragoste, Carieră, Bani

Luna MARTIE 2019 la serviciu

Vise mari se nasc acum în mintea ta și te entuziasmezi la maximum, chiar de la primii pași. Nu te gândești la nimic altceva decât la scopul tău final, nu tu strategie, nu tu măsuri de precauție. Știi doar atât: că-ți dorești enorm să atingi acel mare ideal spre care te arunci așa, la primul impuls, și consideri că, atât timp cât tu crezi cu tărie în el, nu mai e mult până va deveni realitate.

Poate uneori e bine să alegi un sens nou și îndrăzneț cum o faci acum, fără să analizezi prea mult sau prea în detaliu, dar ai grijă totuși să nu fie totuși doar o himeră după care alergi nebunește. E bine să menții acest tonus ridicat cât mai mult timp – încredere, determinare, curaj, optimism – și, chiar dacă vor mai apărea și probleme pe parcurs, tu să crezi mai departe și să te bazezi pe principul: totul e posibil! Și chiar e, deci la drum, cu capul sus și inima plină de motivație!

Luna MARTIE 2019 în portofel

Cu banii nu stai tu chiar fericit, ba ești nevoit, de multe ori, să-ți reprimi dorințele costisitoare. Ar fi frustrant pentru tine să umbli prin magazine acum, pentru că îți fac cu ochiul o mulțime de lucrușoare la care tânjești dar când numeri banii din portofel, nu prea ai cu ce te lăuda.

E o lună mai dificilă așadar, în care resimți blocaje, limite, restricții, interdicții, deci nu prea ai voie să cheltuiești oricât, oricum, pe orice ți-ai dori… Nici nu prea au de unde veni, aceasta e problema, și dacă nu vin, de unde să dai? Îți mai refuzi unele dorințe, mai amâni unele plăți, deci să nu te mire că termini luna cu restanțe și datorii neachitate.

Luna MARTIE 2019 în suflet

Fii atent cum te comporți în cuplu, pentru că de multe ori viața în doi devine un câmp minat, un câmp de luptă.

Ca să nu îl superi pe cel drag, e posibil să apelezi de multe ori la minciunele, mai mult sau mai puțin vinovate, ceea ce poate tensiona atmosfera în cazul în care adevărul iese la iveală. Sunt momente când ai vrea să îi spui ceva deschis și sincer, dar ți-e teamă de reacția sa, de ceea ce ar putea stârni declarațiile tale, de aceea ești nevoit să ambalezi adevărul într-o altă formă, dar care numai adevăr nu se numește. Fii deci atent ce și cum spui, pentru că e mult mai bine să spui lucrurilor pe nume, oricum ar suna, decât să ascunzi praful sub preș.

Dacă minciunile (ale tale sau ale partenerului) au fost mai vechi – hai să nu le spunem minciuni, ci fapte omise cu bună știință – ele pot ieși la lumină și se poate isca un conflict pe cinste, de aceea trebuie să fii pregătit și pentru unele confruntări în relația de cuplu. Căci da, nu prea e liniște între voi…

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top