Connect with us
Horoscop Martie 2019 Rac - Dragoste, Carieră, Bani

Știri

Horoscop Martie 2019 Rac – Dragoste, Carieră, Bani

Horoscop Luna MARTIE 2019 la serviciu

Ceva nu e în regulă la serviciu, te năpădesc o mulțime de gânduri, de emoții ciudate, ești suspicios la tot ce ți se propune. Ai impresia că peste tot se ascund doar pericole sau inamici, dar exagerezi totuși.

Se vede că ești cam obosit, că nu ești chiar în apele tale și nu reușești să colaborezi cu nimeni, iar problema s-ar putea să nu fie la cei cu care trebuie să lucrezi, ci doar în mintea ta. Ai impresia că lumea te vorbește de la spate, că te sapă, că îți pune bețe-n roate, că spun vrute și nevrute despre tine, dar e clar, gândești complet greșit! Eliberează-te de aceste frici inutile, le-ai transformat în paranoia și acum ai tendința de a trata orice propunere, orice sfat, orice mână întinsă – poate chiar cu cele mai bune intenții – într-un atac la persoană.

Liniștește-te înainte de a discuta cu cei care îți sunt alături la serviciu, ca să nu reacționezi greșit. Poate cineva vine către tine cu o idee foarte bună, dar dacă începi să creezi scenarii negative pe marginea lor, descoperind și ceva ce nu există, nu prea dai dovadă de amabilitate sau spirit cooperant. Fii deschis la dialog, la cooperare, la lucrul în echipă, fără să găsești peste tot doar intenții rele!

Horoscop Luna MARTIE 2019 în suflet

Stres și dragoste? Da, se poate: să fii stresat din cauza dragostei sau dragostea să aibă de suferit de pe urma stresului de zi cu zi. Stresul acumulat pe alte planuri cotidiene poate lăsa urme și asupra vieții sentimentale, deci fă un efort să lași toate problemele înainte de a te întâlni cu persoana iubită. Nu-ți deșărta sacul de probleme ori de câte ori sunteți împreună, altfel nu faci altceva decât să tensionezi și relația voastră.

Cel drag ar trebui să înțeleagă prin ce treci – sau tu să înțelegi ce îl macină – dar să transformați orele petrecute împreună într-un continuu cor al plângerii, nu face bine iubirii.

Mai bine folosești aceste clipe minunate în doi pentru a vă detașa de probleme, pentru că iubirea poate fi un balsam bun exact atunci când viața ta e mai stresantă. Lasă grijile afară când ești cu persoana iubită și, dacă el nu-și vede capul de probleme, ajută-l tu pe el să uite, să scape de aceste griji.

Mai rău va fi dacă sunteți amândoi ocupați cu alte probleme, încât nu mai aveți starea potrivită pentru iubire. Decât să vă întâlniți ca să stați amândoi nervoși și bosumflați, mai bine ați sta fiecare la el acasă, dar dacă profiți de iubirea celui drag tocmai pentru a vă debarasa rucsacul de griji, atunci vei descoperi efectele vindecătoare și liniștitoare ale iubirii.

Horoscop Luna MARTIE 2019 în portofel

Ești generos în plan financiar, ești gata să deschizi portofelul ori de câte ori se ivește ocazia de a ajuta pe cineva. Te gândești că cel din fața ta are nevoie de acei bani, de aceea te arăți foarte dispus, luna aceasta, să oferi ceva din puținul sau prea plinul tău, oricât, numai să-i faci cuiva o bucurie.

Pe de altă parte, s-ar putea să ți se propună să te alături într-o afacere colectivă, fiecare să pună niște bani la comun pentru un scop din care fiecare ar avea ceva de câștigat la final, dar cum nu ești în cea mai cooperantă formă, vei intra în această asociație doar dacă ceilalți îți inspiră încredere.

Cineva ți-ar putea împărtăși un pont profitabil și ești gata să-l pui în aplicare, dar vrei mai întâi să vezi ce efecte a avut asupra lui. Nu bagi bani în ceva neverificat înainte, ci ești gata să investești într-o direcție nouă doar dacă ți se aduc suficiente dovezi palpabile că va fi bine. Dai bani, dar vrei să știi foarte clar încotro se duc aceștia, cine și cum are de câștigat – în mod corect – de pe urma lor

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top