Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 CAPRICORN - Oportunițăti noi profitabile

Știri

Horoscop martie capricorn Acvaria – martie 2019 – Carieră, Bani, Dragoste

Luna MARTIE capricorn 2019 la serviciu

Ești la o răscruce de drumuri și nu știi încotro să pornești. Una te păstrează pe un drum pe care îl cunoști deja, pe care mergi de ceva vreme și îl știi până-n cele mai mici amănunte, celălalt duce într-o direcție complet nouă, cu multe necunoscute, dar care te atrage enorm.

Ai vrea să rămâi pe drumul cel cunoscut, dar ai vrea totodată să încerci și altceva, tocmai de aceea ți-e atât de greu să alegi. Nu poți merge pe două drumuri simultan, asta e clar, deci, oricât de greu ți-ar fi, va trebui să spui clar și ferm pe care dintre cele două căi vrei să mergi. Ori continui pe drumul deja cunoscut, dar care poate a ajuns într-o zonă de platou, fără nimic interesant, ori te arunci orbește în noua escapadă, curios de ceea ce urmează.

Depinde de tine, de spiritul tău aventurier – care de multe ori îți cam lipsește, așa e, tu fiind mai degrabă adeptul stabilității și al lucrurilor deja cunoscute – dar dacă simți că drumul pe care ai mers până acum nu mai are nimic de oferit (te-ai plafonat, ai aflat tot ce era de aflat, ai dat tot ce aveai de dat, ai atins nivelul maxim), poate n-ar fi rău să accepți provocarea noului.

Luna MARTIE capricorn 2019 în suflet

Tu taci și faci, nu te bați prea mult cu pumnul în piept despre felul cum iubești, despre  ceea ce ești dispus să faci pentru iubirea ta. Tu preferi să vorbească faptele de la sine, fără a spune întruna, ca în filmele americane, redundant și obsedant: te iubesc în sus, te iubesc în jos…

Poate partenerul nu înțelege întotdeauna tăcerea ta (deși, dacă te cunoaște, va ști că nu ești cel mai vorbăreț om), deci caută o formă vizibilă prin care să-ți demonstrezi iubirea ca să nu ridici semne de îndoială la adresa sentimentelor tale. Mult mai convingător poți fi prin gesturi concrete, prin susținerea ta, prin ceea ce faci pentru cel drag, decât dacă nu te-ai mai opri din declarații pompoase.

Nu ești adeptul marilor declarații de amor, tu preferi să vii la cel drag cu un serviciu în avantajul lui, cu un ajutor concret, cu o activitate din care el să aibă de câștigat. Dacă celălalt nu apreciază asta, ei, va fi ceva mai greu pentru tine să-ți exprimi emoțiile în cuvinte, dar dacă faptele tale sunt suficient de convingătoare, vei fi recompensat pe măsură. Doar și partenerul trebuie să facă același lucru pentru tine…

De multe ori, stați alături fără să vă spuneți nimic, dar poate e exact ceea ce apreciezi mai mult la relația voastră, că ați ajuns până acolo încât vă înțelegeți din priviri, comunicați telepatic, fără să fie nevoie să vorbiți. Nu e tăcere, e doar plăcerea de ai fi alături fără să umpleți liniștea fără rost.

Luna MARTIE capricorn 2019 în portofel

Deși bani ar fi, cuvintele de ordine în felul în care îți gestionezi banii sunt… mai târziu. Totul se desfășoară cu întârziere: mai târziu vin banii, mai târziu îți achiți datoriile, deci te poți trezi chiar din primele zile ale lunii cu o listă lungă de restanțe, de parcă ai vrea să ții banii pentru altceva.  Pentru… mai târziu, da!

Totuși, n-ar fi rău ca, înainte de a face alte planuri cu banii tăi, să te uiți ce plăți așteaptă de cel mai mult timp, pentru că acelea sunt cele mai stringente. Nu ai vrea să dublezi lista de restanțe luna aceasta, că deja o tot cari după tine de ceva luni. Ia-le pe cele mai vechi, nu le mai amâna, pentru că povara datoriilor s-ar putea să te apese.

Așa cum ție nu-ți place să fii dus cu vorba – vino mâine, îți dau săptămâna viitoare, vei fi plătit luna viitoare – tot așa facturile nu suferă amânare, că știi că pot veni și penalități de întârziere. Ia-le la rând și scapă de ele! Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, că sigur poți face multe. Plăți, desigur!

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top