Connect with us
Horoscop martie vărsător Acvaria - martie 2019 - Carieră, Bani, Dragoste

Știri

Horoscop martie vărsător Acvaria – martie 2019 – Carieră, Bani, Dragoste

Horoscop martie 2019 pentru Vărsător realizat de Acvaria. Dragoste, Bani și Carieră.

Horoscop martie vărsător Acvaria – martie 2019 Dragoste

Ai în fața ta omul potrivit, care te face fericit, alături de care te simți complet. Această idee de totală armonie devine din ce în ce mai puternică și ești și tu uimit să descoperi că gândiți la fel, că acționați ca unul, de parcă ați fi o singură persoană, nu două. De fapt chiar sunteți unul: un întreg, unitar, echilibrat, yin și yang în armonie, și toate se desfășoară perfect în cuplu. Deciziile pe care le luați împreună sunt speciale și vă fac pe amândoi fericiți. Ai încredere deplină că cel de lângă tine e doar al tău și la fel i te dedici cu bucurie.

Dacă nu există încă cineva în viața ta, relaxează-te: cineva e pus deoparte pentru tine și poți să-l creionezi cu gândul deja la nivel teoretic. Dorința ta va ajunge undeva în univers, iar Universul ți-l va aduce într-o zi aievea. Crede cu tărie în alesul tău, în acel the one doar pentru tine, și așteaptă-l cu inima deschisă!

Dacă ești singur, nici nu te deranjează această singurătate, nu o vezi ca pe un handicap sau ca pe un gol din viața ta, ci dimpotrivă. Îți permite să visezi încă, să aștepți omul perfect, cavalerul ideal, perechea supremă, căci din toate aceste vise superbe sigur se va naște ceva frumos!

Horoscop martie vărsător Acvaria – martie 2019 Bani

Cu banii nu te simți tu în cea mai bună formă, te cam mustră conștiința pentru unele decizii vechi sau cheltuieli de demult – poate de anul trecut – și pe care acum le regreți amarnic. Nu ești în cea mai profitabilă perioadă a vieții tale, așa e, ai mai făcut și greșeli, ai mai aruncat și banii pe fereastră, dar e prea târziu să îți faci atâtea procese de conștiință. Gata, banii s-au dus – da, poate chiar pe apa sâmbetei – și nu-i mai poți întoarce, dar poți învăța ceva din propriile erori.

Te simți vinovat că nu ai ținut cont de avertismente, că nu ai ascultat de alții care ți-au atras atenția că nu e cel mai bun  moment pentru investiții, că ai risipit banii, și acum îți cam smulgi părul din cap pentru nesăbuința ta, mai ales că tare ai fi avut nevoie de acei bani acum…

Lasă regretele tardive și ia măsuri măcar acum, ca să nu faci alte greșeli, deoarece te afli încă sub incidența unor posibile erori, și totul din prea multă încredere. Ai crezut că vei da lovitura, că faci o afacere bună, că momentul e perfect pentru acele cheltuieli, dar te-ai înșelat. Nu-i nimic, faci tu bani aceia la loc, nu-i mai regreta…

Horoscop martie vărsător Acvaria – martie 2019 – Carieră

Te duci cu drag la serviciu, poate și pentru că trebuie să te ocupi de unele sarcini care, cândva, ți-au ieșit de minune și ajunge doar să repeți rețeta de succes de atunci pentru a mai culege odată laurii victoriei.

Din trecut îți extragi tu energia și împlinirea, ori din fapte de odinioară despre care ai și acum șansa să vorbești și cu care să te mai lauzi – că poate nu toată lumea a aflat de ele – ori din repetarea acelor reușite de altădată care revin ciclic în calea ta, odată la câțiva ani. (Poate e ceva ce s-a petrecut acum vreo 6 ani, deci amintește-ți pe ce nivel te aflai acum 6 ani, că s-ar putea să revezi acel episod… în reluare.)

Poate ți-a rămas inima la un vechi job, la un fost loc de muncă, la un proiect care ți-a oferit multe satisfacții cândva, iar acum ți se mai oferă o dată. Retrăiești totul cu aceeași bucurie și intensitate, de parcă mai ieri s-a întâmplat.

Aruncă deci o privire înapoi, la primii ani din cariera ta actuală, la perioada în care te pregăteai pentru ceea ce ai devenit între timp, la reușite demult întâmplate care au încă un rol și acum, și bucură-te de ele. Darul suprem al acestei luni l-ai primit deja cu mult timp în urmă, și acum ajunge doar să-l scoți un pic de la naftalină, să ștergi praful de peste el, pentru că strălucește exact ca atunci!

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top