Connect with us
Horoscop mayaș vară 2019. Iubirea schimbă tot

Știri

Horoscop mayaș vară 2019. Iubirea schimbă tot

Horoscop mayaș vară 2019. Iubirea schimbă totul în viețile zodiilor. Va fi o vară extrem de fierbinte din toate punctele de vedere.

Horoscop mayaș vară 2019

ZODIILE DE FOC

Cele mai avantajate zodii, din toate punctele de vedere, sunt cele de foc. Leii, Berbecii și Săgetătorii își vor întâlni dragostea, iar cei care sunt implicați deja într-o relație au toate șansele să se cupleze.

Citește și:

ZODIILE DE AER

Cât despre zodiile de aer, lucrurile trebuie puțin clarificate. Gemenii și Vărsătorii vor purta câteva conflicte deschise cu persoane la care au ținut foarte mult. Se vor schimba multe lucruri mai ales în lunile iunie și iulie. Luna august vine cu ceva mai mult calm, mai multă armonie. Și Balanțele își definitivează anumite proiecte începute cândva la începutul anului.

ZODIILE DE APĂ

Racii, Scorpionii și Peștii tind să facă o serie de schimbări din toate punctele de vedere. Vorbim în primul rând despre sfera profesională, despre saltul acela necesar pe care trebuie să îl facă din punct de vedere carieristic. Au de făcut alegeri importante din punct de vedere financiar. Se vor lovi de tot felul de impedimente, mai ales în lunile iulie și spre sfârșitul lui august.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii și Capricornii trebuie să se tempereze înainte de toate. Vara aceasta vor avea de trecut printr-o serie de examene. Vor fi testați în permanență, încă de la 1 iunie. Cât despre Fecioare, se poate spune că e vara lor. Vor călători mult și vor avea un noroc la bani ceva de speriat.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top