Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 iulie 2016. ZODIILE DE APA, CELE MAI AVANTAJATE

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 iulie 2016. ZODIILE DE APA, CELE MAI AVANTAJATE

Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 iulie 2016. Numerologul vine cu vesti excelente pentru anumite zodii si lanseaza o serie de avertismente pentru altele. Vezi mai jos cel mai important horoscop al saptamanii care urmeaza.

Luna iulie vine cu o incarcatura benefica. In afara de faptul ca e luna lui Cuptor, zodiile de foc se aprind mult mai repede. Zodiile de apa vor fi mult mai echilibrate, iar cele de pamant vor fi bine aspectate, in special zodia Fecioarei.

BERBEC

Este cazul sa abordeze altfel toate problemele care il intereseaza. Trebuie sa schimbe complet tactica pentru a reusi de acum incolo. Va trebuie sa se gandeasca la strategii noi.

TAUR

Este plin de dragoste si primeste toate lucrurile bune la care nu s-a asteptat pana acum. Trebuie sa fie pregatit sa primeasca schimbarile.

Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016. Zile de tensiune pentru Balante

GEMENI

Sunt provocari mari si, din aceasta cauza, trebuie sa se relaxeze si sa nu mai fuga de acasa invocand diferite motive. Minciunile pe care le folosesc nu sunt bune.

RAC

Va avea o saptamana mai tumultuoasa cu tot felul de incercari, cu risipa de forta. Vor fi dispute – principiale si mai putin principiale.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top