Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici luna iunie 2018 - Surprize și provocări pentru zodii

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici luna iunie 2018 – Surprize și provocări pentru zodii

Horoscop Mihai Voropchievici luna iunie 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile sale lunare la Antena 3, la emisiunea Adevăruri Ascunse din 2 iunie.

Runele anunță că în această lună o zodie are parte de o dragoste nouă, fierbinte și pasională.

Iată ce au rezervat runele pentru zodia ta!

Horoscop Mihai Voropchievici luna iunie 2018  pentru fiecare zodie

BERBEC: Este o zodie câștigătoare pe toate planurile. I-a ieșit cea mai puternică rună și nativii sunt favorizați.

TAUR: O lună cu multe frământări, așteptări, schimbări importante. Vor veni multe lucruri. Să fie pregătiți și să nu le dea cu piciorul.

GEMENI: Trebuie să se stabilizeze să își consolideze poziția și în familie și în societate și la serviciu, pentru a putea ieși câștigători, E cazul să devină niște oameni serioși.

RAC: Primesc un impuls extraordinar. Să lase toate fricile legate de trecut, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o lună mult mai bună.

LEU: O lună de schimbări masive comportamentale. Să abordeze altfel. Dacă au fost buni și blânzi, acum să caute reversul medaliei.

FECIOARĂ: Bucurie! Luna iunie este simbolul dragostei. Se anunță o dragoste nouă, fierbinte, pasională. Să nu piardă această ocazie.

BALANȚĂ: Lună de cadouri pentru Balanțe. Gânduri bune, e o certidtudine că vor obține niște beneficii.

SCORPION: Scorpionii sunt la tabla înmulțirii. Fertilitate și belșug, visele lor se împlinesc. Cei care vor să mărească numărul de membri de familie pot să o facă.

SĂGETĂTOR: Au o lună cu dus și întors. Culeg tot ce au semănat. Vor afla un adevăr foarte important, curând. S-ar putea să fie prea dur.

CAPRICORN: Trebuie să demonstreze că are forță să treacă peste această lună, care va fi foarte problematică. Pot depăși obstacolele.

VĂRSĂTOR: Sunt atenționați că trebuie să fie pregătiți de schimbări majore care încep foarte rapid.

PEȘTI: Vești bune și cadouri! E o lună cu multe lucruri interesante!

Citește și: Horoscop lunar iunie 2018 Oana Hanganu. O zodie are probleme în iubire din cauza geloziei, alta renunță la actualul job pentru un hobby

Previziunile au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top