Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici luna mai 2017

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici luna mai 2017

Horoscop Mihai Voropchievici luna mai 2017. Numerologul a făcut previziunile runelor pentru toate zodiile la „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3.

Iată care sunt zodiile avantajate în această lună!

Berbec – Va fi o lună în care Berbecul va rămane în așteptarea unor vești, unor povești. Va fi o lună de așteptare, iar așteptările nu le vor fi înșelate.

Taur – Va fi o lună în care Taurul trebuie să își pună la punct toate nebuloasele. Dumnezeu îi va lumina mintea, îi va oferi rezolvare la acel mister care îl înconjoară. Va lua cele mai importante decizii.

Gemeni – Va fi o lună în care trebuie să schimbe modul de acționare, să abordeze diferit modul în care reacționează.

Rac – Va fi o lună în care vin multe schmbări, informații foarte utile, care îi pot schimba viata Racului. Racii foarte sensibili să se pregătească, e luna schimbărilor.

Leu – Leul are o lună de renaștere, revigorare în toate planurile, fizic, psihic.

Fecioară – Fecioara încă nu a terminat schimbarea din luna aprilie nici cu locul de muncă. Fecioarele sunt în căutări, sunt indecise.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. gigi haleț

    2017-05-03T15:25:31+03:00 at 15:25

    Numerologul nu cunoaste zodiile. Apoi exprimarea că… Numerologul a făcut previziunile runelor pentru toate zodiile la „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3. este absolut idioată. Runele nu au nicio treabă cu zodiile. Niciodată

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top