Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018. Ce zodii sunt în atenția astrelor

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna care urmează. Citește horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC: Nativii să lase toate grijile la o parte. Tot ce înseamnă temeri și frici să le dea la o parte. Să se pregătească pentru o săptămână bună.

TAUR: A ieșit o săptămână cu fertilitate și belșug. Toate visele se vor împlini. Fericire! Crește natalitatea!

GEMENI: Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă în toate planurile: fizic, psihic, profesional.

RAC: Prgătiți-vă pentru o suită de schimbări majore care vizează viitorul apropiat.

LEU: Leul cam cu coada în jos, e supărat. O recomandare directă: pentru că e zodie de acțiune, abordați probleme altfel decât până acum.

FECIOARĂ: Fecioara are o săptămână de comunicare, de primire a unor mesaje. Fiți atenți că pierdeți trenul!

BALANȚĂ: Balanțele sunt pregătite să facă o călătorie. V-ați pregătit bagajele?

SCORPION: Au încurcat-o! Cu ceva greutăți, dar e de bine. Simbolul dragostei, ceva fierbinte, pasional pentru cei necăsătoriți. Pentru cei căsătoriți se aprinde focul pasiunii.

SĂGETĂTOR: Este o săptămână care este învăluită în mister. Nu comunică, nu spune nimănui nimic. Așteaptă ca lucrurile să se rezolve. Este la mâna Domnului. Să le iasă din cap că sunt cei mai inteligenți și cei mai grozavi. Fără Dumnezeu, nimic!

CAPRICORN: Sunt sfătuiți pentru săptămâna viitoare să nu grăbească lucrurile, să aibă un pic de timp de așteptare. Toate lucrurile bune care se ivesc sunt pentru cei care știu să aștepte.

VĂRSĂTOR: Sunt pe picior de bătălie. Sfatul este: temperați-vă, nu provocați bătălii și dispute și totul se va așeza favorabil.

PEȘTI: Peștii au posibilități multiple: să schimbe locul de muncă de la ceva care nu îi mai avantajează sau să schimbe locuința. Cel care stă cu chirie să ia prin „prima casă”. E o săptămână fantastic de benefică, dar nu fiți și în căruță și în teleguță.

Nu am văzut de multă vreme lucruri atât de benefice.

Previziunile au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Te poate interesa și : Mihai Voropchievici a dezvăluit cum pot face bani ușor zodiile în 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cum și de unde poate face bani fiecare zodie în anul 2018, analizând din perspectiva numerologică implicațiile acestui an

Anul 2 are o singură conotație ca să faci bani. Să renunți la individualism, la independență și să faci orice muncă în parteneriat. Este un an universal 2, înseamnă paritate. Suntem afectivi anul acesta în tot ceea ce înseamnă reușită.

Va fi un an bun dacă vom învăța să colaborăm. Ca să câștigi bani, îi câștigi, doar că ei vin mai puțini. Anul 2 este de acumulare și de a ține banii sub supraveghere.

Trebuie să mizezi pe lucruri concrete.

Nativii care vor face bani cel mai mult sunt cei care au intrat anul trecut intr-un an 1, personal. Dacă au terminat anul bine și sunt mulțumiți de partea financiară, le va merge bine.

Anul acesta este preponderent pentru dragoste și creșterea natalității.

În anul 2 vor veni sfătuitorii de taină care vor cere bani. Cine dă bani într-un an 2, nu va mai primi banii înapoi, a spus Voropchievici la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top