Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 29 august-4 septembrie 2016

Fecioara

Fecioara este favorizata pana pe 9 septembrie. Pentru Fecioarele care inca nu si-au realizat scopurile, saptamana viitoare sa lase la o parte toate fricile, sa se pregateasca pentru o perioada care dureaza pana in 2017.

Balanta

Balantele primesc impuls. Se produce un salt rapid in existenta voastra.

Scorpion

Scorpionii. Dupa atatea selectii, acum e selectia cea mai buna. Vor primi cadouri, iar toate lucrurile bune se rasfrang asupra lor.

Sagetator

Sagetatorul are de asemenea doua variante: sa se relaxese si sa termine cu spaimele interioare cum ca cineva din familie are o problema de sanatate. Atentie! Starea de sanatate e buna, are nevoie de o pastila de dragoste.

Capricorn

Capricornii au avut o saptamana precedenta cu ceva probe. Acum vor incerca sa gaseasca rezolvarile necesare pentru acele lucruri.

Citeste si: Top 5 zodii de FEMEI EXTRAORDINARE

Varsator

Varsatorul care deja a inceput sa aiba tensiuni. Daca ati gresit in fata divinitatii veti plati cu varf si indesat. Incercati sa nu faceti lucruri pe care sa le regretati.

Pesti

O saptamana de revigorare. Este un fel de improspatare a fortelor si pregetatiti-va partenerul de viata sa va scoata in lume si la cheltuit bani.

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More