Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător

Știri

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator – Profită la maxim de această săptămână

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetător Recompense concrete vor fi acum ale tale. Ești în situația în care ai un sentiment crescut de putere de sine și de prestigiu. Evită totuși riscurile financiare inutile. Continuă să lucrezi așa cum ești obișnuit să o faci și nu te lăsa tentat de jocuri de noroc sau speculații riscante. Nu există nicio modalitate de a te îmbogăți rapid. Munca și dăruirea sunt întotdeauna necesare. Lucrează așa pentru liniștea ta. Starea de spirit, calmă și un anumi tip de meditație te vor avantaja. Înclinațiile spirituale nou dezvoltate te vor menține pe o linie constantă.

Timpul continuă să fie în centrul atenției tale și săptămâna aceasta, aduce oportunități pentru a-ți induce cele mai bune calități din lume. Profită la maxim de această săptămână, deoarece în curând accentul se va orienta către sectorul social. Deocamdată, ești mult mai activ în ceea ce privește obiectivele propuse, ambițiile și planurile de carieră. Și dacă poți adopta o abordare disciplinată, realizezi multe.

Vineri, luna din Gemeni, în sectorul familiei, ar putea fi un apel pentru a ieși din rutina zilnică pentru un timp. Dacă îți poți reduce programul și te poți bucura de răsfăț, ți-ar face atât de bine. Nu este cel mai bun moment pentru a închide o ofertă, în special dacă valorează mulți bani. Dacă poți face o pauză, nu vei avea ce pierde.

Este posibil să simți un sentiment de ușurare, pe măsură ce Venus și Mercur se mută în sectorul tău social, încurajându-te să petreci ceva timp într-o companie bună.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator Relațional

Bucură-te de rezultatele muncii tale. O abordare constantă va continua să dea rezultate, inclusiv acasă, unde ar putea apărea însă un conflict. Decât să sari în ceea ce dorești, mai bine ia decizii cu grijă. Ai ambiții financiare și în aceeași măsură, pasiune! Este posibil să nu dorești un angajament real, dar ețti gata să te bucuri de fiorul urmăririi. Conflictele se pot intensifica, dar pot fi dezamorsate cu cuvinte și strategia potrivite. 

Nu ai ceva tipic în minte, atunci când luna trece prin Gemeni, ci deschisă și receptivă la tot ce este în jur. Vezi valoarea când te întâlnești cu tot felul de oameni, indiferent dacă ajunge sau nu să îți fie partener romantic.

Mercur a trecut în Balanță în weekend, ceea ce face ca comunicarea să fie ușoară și fluidă. Flirtezi minunat acum, iar SMS-urile și textele tale sunt pline de complimente și sugestii subtil sexy.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator Profesional

Nu pierde prea mult timpul ascultând ideile, chipurile, corecte ale altor persoane. Îți cunoști planul, așa că rămâi la el în loc să fii scos de pe drumul tău de oamenii care susțin că îți cunosc treaba mai bine decât tine. Ascultă-ți vocea interioară.

Indiferent de ideile tale de afaceri, este o săptămână minunată pentru a obține publicitate pe care o dorești. Proiectele în care te angajezi vor primi un impuls dacă ești la locul potrivit în momentul potrivit. Perioada este excelentă pentru a profita la maxim de o pauză norocoasă care îți poate crește câștigul destul de mult dacă folosești geniul tău creativ. Ieși în afara zonei de confort.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator Financiar

Te întrebi când exact vei începe să te simți din nou motivat. Încercarea de a te menține în continuare pe poziție este ca și cum ai încerca să împiedici o tornadă să se producă, dar te descurci cât de bine poți. Cariera se îndreaptă către un nou teritoriu interesant. Dacă ai privi biroul în care lucrezi dintr-un anumit unghi, gândește-te că devii o figură cu autoritate în domeniul tău. S-ar putea să găsești și salariul pe carear urma să îl iei.

Te așteaptă recompense materiale reale. După toată munca grea, poți savura un anumit prestigiu și putere, întârziat. În sfârșit, ți se recunosaște tot efortul depus. Investește cu înțelepciune. Previn-o o pierdere majoră rămânând sensibili. Nu urmări emoțiile ieftine. 

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator Sănătate

Mintea ta pare să fie foarte maleabilă. Este ca o coală de hârtie gata pentru un desen. Deci este un moment bun pentru a observa modul în care vorbești cu tine însuți și pentru a vedea dacă ești totuși optimist sau un pesimist. Majoritatea gândurilor tale se materializează sau le lași să plece? Dacă ți-ai putea schimba gândirea, automat vei începe să te simți mai bine fizic și mental. Ține-o așa!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top