Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ. Venus este în sectorul orizonturilor și drumrilor

Știri

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ. Venus este în sectorul orizonturilor și drumrilor

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ. Carisma ta atrage acum atenția prietenilor, bătrânilor și tinerilor. Este momentul ideal pentru crearea de rețele astfel încât să te regăsești într-un nou grup.

Venus este în sectorul orizonturilor și drumrilor îndepărtate în această săptămână, încât vei fi dornic de mai multe călătorii și aventuri filosofice.

Există deja o mulțime de activități în această zonă care te încurajează să îmbrățișezi idei care pot aduce o schimbare în viața ta. S-ar putea să vă simțiți, de asemenea, obligați să încercați activități care sunt puțin diferite de ceea ce ai mai experimentat. Acest lucru este bun, mai ales dacă inviți un prieten sau partenerul ă ți se alăture.

Mai există și o altă schimbare, din moment ce Marte se mută în sectorul social, unde impactul te poate inspira să intri în legătură cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva  vreme și, probabil, să organizați o agapă.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ Relaţional

Activitățile cercului tău social îți vor îmbogăți acum mintea. Ai în minte idei noi, proaspete și planificarea pe termen lung. S-ar putea chiar să ai șansa unei călătorii. Dar depinde mult de modul în care folosești oportunitățile care te așteaptă pe drum.

Este un moment profitabil pentru publicare, predare, profesii academice și comunicare. Călătoriile pe distanțe lungi, chiar și în străinătate, pot contribui la creșterea spirituală. Tendința va fi într-un trend continuu, deoarece acest moment este începutul unei treziri spirituale pentru tine.

Acordă atenție numai lucrurilor în care ai încredere sau te pot ajuta să revi în aceeași stare pe care ai avut-o. Ia decizii cu atenție, deoarece acestea vor avea repercusiuni de durată.

Fă-ți timp pentru romantism si pentru ceea ce îți condimentează viața. Noii stimuli care te incită acum, sunt cei mai favorabili din punct de vedere spiritual. Simte-i în inima ta, adu-i în viața ta si îngrijește-i în sufletul tău.

Venus petrece o toată săptămâna în Tauru, astfel încât îți dorești stabilitatea unei relații traditionale, angajate. Fii răbdător. Ceea ce se întâmplă este pentru tine.

Cum Lua Plină a avut loc în Scorpion sâmbăta trecută, influxurile ei încă se resimt și lucrurilor cărora le spui de încredere, tind să rămână ascunse. Există un secret nevinovat pe care îl ții încă ascuns? Nu este timpul să îl postezi pe social media!

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ Profesional

În următoarele săptămâni, veți găsi că gândirea rațională nu îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a continua. Este important să te bazezi pe intuiția ta pentru că numai aici găsești răspunsurile adevărate.

Ai fantezii minunate, dar, de cele mai multe ori, acestea sunt păstrate separat de viața ta normală de lucru. Săptămâna aceasta, totuși, vei lua parte la un brainstorming care te va ajuta să îți dai seama cum să îți pui ideile în practică.

Săptămâna începe cu un sac mixt de energii. Vei avea în sfârșit mai multe motive pentru a fi optimist cu privire la perspectivele tale, mai ales dacă încerci să îți găsești un loc de muncă sau să cauți un altul nou.

Marți, 21 mai, este o zi norocoasă pentru munca în echipă și pentru a-ți influența colegii, manifestând încredere și entuziasm. O abordare practică și conservatoare este cea mai bună pe măsură ce progresează săptămâna. Pot apărea însă confruntări stresante vineri, 24 mai așa că fă tot posibilul să găsești soluții de compromis. Pentru liniștea ta.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ Financiar

Acum este timpul potrivit pentru crearea de rețele, pentru crearea unor noi conexiuni profesionale și personale. Mulți sunt atrași de carisma ta și sunt gata să colaboreze cu tine pe marginea unor planuri și idei. Călătoriile în interes de serviciu sunt posibile acuma, probabil în compania unui șef sau a unui coleg.

Aceasta ar putea fi un fel de studiu de caz pentru tine, deoarece te conectează cu noi perspective spirituale sau educative. Fii gata pentru orice îți scoate viața în față în timp ce te afli pe drum, pentru a te proteja pe tine, gândurile și strategiile pe care le pui a cale.

Ai o ocazie unică de a forma parteneriate cu recompense financiare fie cu oameni pe care îi cunoști, fie profesionale. Cineva pe care nu l-ai mai văzut niciodată în această lumină, arată acum ca persoana perfectă care te va ajuta să investești în proiectul pentru animale de companie. Și din moment ce accentul se pune pe predare și învățare, este timpul să îți asumi ceva provocator pentru a-ți exersa puțin mintea. Banii vine atunci când vrei să vină.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ Sănătate

Modul în care te ocupi de propriile emoții este cheia modului în care îi vei trata pe ceilalți. Nu putem să știm întotdeauna cum afectează cu adevărat pe cineva, așa încât cea mai bună practică este să îi tratezi ușor și cu compasiune.

Într-adevăr nu este la fel de simplu după cum sună. Pentru a avea cu adevărat compasiune față de tine, trebuie să îți onorezi sănătatea într-un mod care nu este întotdeauna convenabil. Alegerile determină comportamentul tău față de tine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top