Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 GEMENI - Tensiuni în viața de cuplu

Știri

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 GEMENI. Fă o căutare profundă în sufletul tău

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 GEMENI. Deprinde-te o perioadă de timp cu familia, pentru a lua masa împreună. S-ar putea să fi chemat în locații concentrate pe sănătatea lor fizică și emoțională. Evitați să vă dați seama de anxietate. În schimb, fii precaut cu banii și planificarea. Încercați să stabilești un echilibru între ceea ce ai și ceea ce dorești. Te simți dornic să vorbești și să îți împărtășești ideile. Fă-o după o căutare profundă în sufletul tău.

Deoarece Venus se îndreaptă spre sectorul lucrurilor ascunse, o întâlnire de grup te poate face să te simți entuziat. S-ar putea să existe o chimie cu o anumită persoană.

Marte se mișcă prin sectorul banilor proveniți din muncă proprie și bunuri personale și ar putea acționa ca un catalizator care te încurajează să îți mărești venitul. În același timp, s-ar putea să fi dornic să te stabilizezi financiar. Nu îți supraîncărca programul în schimb, optează pentru activități care te relaxează.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 GEMENI Relaţional

Obiectivele creative ar putea înflori acum, mai ales cele care se bazează pe emoțiile personale. Solitudinea poate fi necesară pentru că te ajută să păstrezi gândurile împreună. Ia-ți spațiul și timpul necesar pentru a fi productiv. Te simți ca un nou-născut în tăcere sau cel puțin mușcă-ți limba și nu te risipi în vorbe sau mici bârfe. Discreția este întotdeauna înțeleaptă, dar ai grijă să nu te izolezi de cei apropiați ție. O perspectivă pozitivă este întotdeauna vitală. Gândirea pozitivă vede invizibilul, simte intangibilul și realizează imposibilul.

În sfera ta spirituală se întâmplă multe în această săptămână și în săptămânile următoare, ceea ce ar putea să te încurajeze să privești adânc înlăuntrul tău. Visele ar putea fi deosebit de vii și ai putea găsi răspunsuri la unele dintre întrebări de viață.

De asemenea, intuiția ar putea să iasă în prim plan, acordă-i atenție pentru că asta te poate ajuta să navighezi în viață mai ușor. În această săptămână testezi puterea de rezistență a relațiilor tale. Acest lucru poate duce la mai mult de o relație profesională strânsă, pe care nu o poți nici tăia, nici limita. Nu contează. Există o mulțime de schimbări pozitive care vin în sectorul profesional, indicând o mutare sau adăugarea unui birou nou, într-un alt corp de clădire sau într-o altă locație.  

Stăpânul tău planetar, Mercur, are câteva lucruri puternice planificate în această săptămână, începând cu viața intimă aflată sub semnul lui Neptun. Creativitatea ta este impresionantă atunci când este aplicată situațiilor romantice.

Trigonul dintre Mercur-Saturn sosește a doua zi, aruncă o lumină asupra felului în care ar putea arăta viața ta sentimentală în viitor. Ești mulțumit de direcția în care se îndreaptă lucrurile? Nu este niciodată prea târziu să schimbi direcția.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 GEMENI Profesional

 Relațiile bune cu ceilalți și norocul, în genera, vor fi destinul tău în următoarele trei săptămâni. Pe scurt, astăzi marchează începutul unei perioade profesionale foarte favorabile pentru tine cu șanse neașteptate. Riscurile asumate acum vor avea mari recompense ulterioare.

Ambiția ta este puternică. Vei găsi sprijin pentru acțiunile desfășurate în orice zonă unde știi că ești bine pregătit. Marți și miercuri, energia te susține ferm în dorința de a merge mai departe. O revizuire atentă și conservatoare a finanțelor te va ajuta. Este un moment numai bun pentru a te conecta și a te alătura oamenilor care îți împărtășesc interesele. Fii cinstit cu tine însuți dacă te confrunți cu blocaje. Acestea s-ar putea dovedi calea către o transformare pozitivă a situației.

Cele mai interesante conversații pe care le vei avea acum sunt cele cu tine însăți. Păstrează informațiile confidențiale pentru tine și ia în considerare încheierea unor relații care nu pot fi încredere pentru că persoanele respective nu știu să păstreze un secret. Nu poți rezolva problemele tuturor, așa că nu te mai zbate în zadar. Evită deciziile deranjante.

Secretul constă în a nu încerca să forțezi nimic. Este puțin probabil ca acum să fructifici financiar vreo situație.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 GEMENI Financiar

Vorbești despre unele dintre grijile pe care le-ai avut în ultima vreme. Preocupările legate de sănătatea sau bunăstarea unui frate sau a unor colegi ar putea să provoace stres. S-ar putea să fie necesar să faci o pauză ca să îți reîncărci bateriile și să te dedici intereselor financiare. Faci din bunăstarea personală un punct focal și iei în considerare răspunsurile spirituale la problemele care te deranjează. Nu lua decizii financiare rapide. În schimb, solicită opiniile experților cu privire la o investiție sau o oportunitate.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 GEMENI Sănătate

Trebuie să privești lucrurile din afară. De aceea este atât de important să îi dai corpului o rutină cotidiană pentru a rămâne pe teren și centrat. Nu îți faceți griji dacă te simți mai obosit decât de obicei. Acest lucru poate fi ceva pe care trebuie să îl experimentezi și să îl asimilezi. Odihnește-te când ai nevoie și bucură-te de viață cât poți. Viața socială este zgomotoasă. Accept-o cum e pentru tine!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top