Categorii Știri

Horoscop Minerva 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 2020 Vărsător. Anul 2020 aduce o multitudini de schimbări importante, dar fără griji, pentru că acestea vor avea o evoluție pozitivă. În acest an, va trebui să te gândești bine la planurile pe termen lung, vei avea multe de învățat, iar curiozitatea care este caracteristică semnului tău îți va fi de mare ajutor.

Din februarie vei trece prin schimbări importante în viața personală. Mărimea acestor schimbări depinde foarte mult de planetele personale.

Spre sfârșitul primăverii, vei observa schimbări majore și în viața sentimentală. Fie relația va atinge un nivel nou, fie vei întâlni pe cineva nou și special. Fii conștient de faptul că în această perioadă, vei avea o viață socială foarte activă, astfel că vei ajunge să întâlniți o mulțime de oameni. Nu te încrede cu ușurință și nici nu lua decizii pripite când vine vorba despre cunoștințe noi. Unii dintre ei nu vor fi prieteni sau parteneri de încredere.

Mercur va intra în 2020 din Capricorn și conjunct cu Jupiter, în Casa a 12-a, după părerea mea, cea mai subtilă casă a zodiacului pentru că aici se întâlnesc inconștientul colectiv cu cel personal, lucrurile pe care le ții în sufletul tău și de care nu vrei să afle nimeni, locuri de recluziune fizică dar și psihică, când ne referim la prizonieratul fictiv, toate acestea se regăsesc aici.

Apoi, Mercur va retrograda în 2020 de trei ori. Posibil să te simți mai frustrat când Mercur va fi retrograd, deoarece energia lui se transformă din extravertită în introvertită, lumea interioară niciodată nu se va plia pe lumea exteroară, nu uita asta! Prima retrogradare va avea loc între 17 februarie și 10 martie în Pești și în Casa a 2-a a banior proveniți din muncă proprie, a bunurilor pe care le deți și stimei de sine. Vei avea zile mai puțin optimiste, ceea ce ți-ar putea reduce capacitatea de a discerne și voința de a acționa. Dar nu te lăsa purtat de acest val. Cea de-a doua retrogradare are loc din 18 iunie, în Rac și în Casa a 6-a, a muncii, a rutinei profesionale și a relațiilor cu colegii, a nutriției. Amintește-ți că întotdeauna că există soluții. Trebuie doar să fii condus pentru a putea vedea tot ce se întâmplă si din alte perspective. În sfârșit, cea de a treiași ultima pe anul acesta are loc pe 14 octombrie, în Scorpion și în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor profesionale ceea ce ți-ar putea aduce mai multe conversații, corespondență și idei centrate în jurul finanțelor, a proprietăților și a altor resurse de bază pentru ceea ce îți propui să faci anul acesta.

Prima eclipsa de Soare, una inelară, va avea loc pe 21 iunie, în Rac și în Casa a 6-a. Deoarece, Casa a 6-a, din punct de vedere mundan reprezintă acea parte a inconștientului care absoarbe energiile și influențează Eu-l interior cu experiența conștientă; cu alte cuvinte aceea parte a minții inconștiente care asimilează energiile și influențele experiențelor conștiente. Și este o casă de boală în măsura în care boala poate fi un simptom al energiilor interioare, dificil de gestionat, mnetal sau fizic. Energia planetelor aflate aici vorbește despre cât ești sau nu de conștiincios și nu neapărat dacă îți place ce face, muncești din greu sau ești superficial ceea ce va atrage varii consecințe. Este o temă de casă asupra căreia te vei apleca cu seriozitate.

A doua eclipsa va fi una totală de Soare și va avea loc pe 14 decembrie, în Săgetător, în Casa a 11-a a prietenilor, a speranțelor și a mediul social în care trăiești. Atenție la ideile și dorințele pe care le ai,  înainte de asta însă trebuie să ai ce împărtăși – un ideal sau aspirațiile tale, cu atât mai mult cu cât idealul poate fi modificat în interacțiunea cu ceilalți. 

Venus va fi în Vărsător și pe 14 ianuarie va trece în Pești, în Casa 1 a personalității, apoi în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie și a stimei de sine. Se vor intensifica tendințele de a ține secretul asupra economiilor și a relației tale cu banii proprii. 

Marte va intra în 2020 din Scorpion ca pe 4 ianuarie să treacă în Săgetător, în Casa a 11-a, a prieteneilor, a speranțelor, a mediului social în care trăiești. Această poziție a lui Marte activează tot ceea ce ține de scopurile personale, umanitatea, umanitarismul, progresul, viitorul. De asemenea, poți fi văzut mai mult ca un călător, consilier, profesor.

Marte va fi retrograd în Berbec, în perioada septembrie – noiembrie, în Casa a 3-a care se referă nu doar la comunicare ci și la mental, la fraţi, rudele apropiate, vecinii, ciclul gimnazial şi liceal, drumurile cotidiene în comunitatea în care trăiești, scrisul, vorbirea, mass-media, pubertatea, adolescenţa, tinereţea. Vei trece printr-o perioadă de două luni, când vei deveni mai anxios, stresat și tentat să ia decizii pripite sau să te lansezi în afirmații pe care le vei regreta ulterior. Aspectele astrale necesită calm, răbdare și mai multă relaxare.

Pe 3 decembrie, Jupiter a intrat în Capricorn, în Casa a 12-a, casă despre care spuneam că mie mi se pare cea mai subtilă deoarece reprezintă tot ceea ce este ascuns sau care se afla în profunzime, destinul, autodistrugerea, autovindecarea, creșterea, profunzimea spirituală, dușmanii ascunși, bolile neștiute, secretele, punctele forte și punctele slabe, visele, afacerile private, obiectele pierdute, spitalele de boli cronice, azilurile, orfelinatele, mânăstirile și penitenciarele, mânăstirile și pustnicii ca mod de recluziune, studiile de spiritualitate, serviciile secrete, acțiunile de spionaj, acțiuni militare de tip comando ș.a., deci o plajă destul de largă a existenței. Prezența lui Jupiter aici, arată că acesta este un moment în care tu poți fi apreciat mai mult pentru abilitățile tale, auto-exprimarea creativă sau să devii mai mult centrul atenției. Va încuraja o energie mai spontană, chiar auto-indulgentă și ar putea ajuta la aducerea romantismului în viața ta sau la crearea condițiilor pentru un mediu mai distractiv sau iubitor – sau ambele! 

De asemenea, acesta este un moment în care banii pot fi obținuți din proiecte speculative sau folosindu-ți talente care tind să fie îmbunătățite .

S-ar putea să intri în competiții neștiute sau să ai mai mult acces la un mediu sau stil de viață orientat social sau orientat spre performanță. Ar trebui să simți cum crește încrederea în propriile resurs, în aceste luni, când îți vei folosi de puterea personală mult mai mult. 

Pe de altă parte există oportunități de a îmbunătăți lucrurile legate de tehnici și probleme de sănătate. Vei avea șansa să înveți noi metode de a face față zilnic necesitpților de baza din această perioadă. Angajatorii sau colegii vor tinde să îți aprecieze mai mult abilitățile și contribuția ta. Este posibil ca prin colegi sau angajatori să se extindă teritoriul tău fizic sau mental. Vibrația benefică a lui Jupiter ar putea ajuta starea ta de bine pe măsură ce înveți ce îți face bine și ce nu funcționează pentru tine. Dezavantajul este că îți asumi prea multe și c la un moment dat problemele te vor depăși.  

Apoi, Jupiter va fi retrograd și te va determina să reevaluezi toate relațiile de prietenie și să decizi care sunt demne de întreținut și care nu, vei descoperi secrete nebănuite despre oamenii la care te așteptai mai puțin,va trebui să reviiasupra unor decizii. 

Saturn va intra în 2020 tot din domiciliu și tot în Casa a 12-a. Pe 21 martie va face prima vizită în Vărsător, dar va reveni în domiciliu pe 1 iulie, când prin retrogradare, se va întoarce înapoi în domiciliul pe care îl va părăsi definitiv, pe 16 decembrie, când se va muta pentru alți doi ani și jumătate în celălalt semn pe care îl stăpânește, Vărsător. 

Încet, încet acest lucru te va ajuta să îți redefinești locul în lume, imaginea și direcția de viață. Îți vei restructura lumea exterioară și interioară treptat, în etape. Dacă ești la a doua tinerețe, privește înapoi cam 28-29 de ani pentru a vedea aspectul a ceea ce se desfășoară acum, amintește-ți unde ai fost atunci și ce s-a întâmplat ulterior. Poate vei deschide ochii mai bine! Bineînțeles că fiind mai în vârstă și mai înțelept vei știi la ce să te aștepți și te poți pregăti ca atare. Totodată este un timp de perseverat în profesie și de poziție în lume. 

Uranus stăpânul tău planetar, va intra în 2020 din Taur, în Casa a 4-a, a rădăcinilor, a familiei, a căminulului, a mamei, a strămoşilor, a viieții de familie și a imobiliarelor. Uranus, va lucra acum din Taur aproximativ 6 ani și va îți schimba treptat modul în care te gândești la familie, de antecesori și chiar la limba sau jargonul pe care îl folosești. Îți va oferi șanse neașteptate de a-ți deschide mintea către concepte noi, iar prin întâlniri zilnice să îți extinzi gândirea și afli lucruri pe care nu le știai despre familia din care te tragi. Uneori, anumite cunoștințe s-ar putea simți ca o revelație. Problemele de zi cu zi pot avea, mai mult, un avantaj asupra ta și te poți apuca de studiul metafizic, cum ar fi astrologia sau a ceva care este ultimul răcnet, în științe. Această energie favorizează, de asemenea, orice lucru inovator în domeniul IT-ului sau a energiei durabile sau în alte domenii ori îți trezește interesul pentru o profesie nouă. 

Tranzitul lui Uranus retrograd îți oferă posibilitatea de a schimba dinamica, dar prin propria schimbare. Ești obișnuit să fii întotdeauna un om cu ținută morală, drept, iar dacă arăți lumii noile tehnici pe baza căreia îți construiești siguranța în relație, vei fi răsplătit cu un alt răspuns care îți va oferi satisfacție. Prin urmare, dacă încerci să discuți cu familia în mod diferit, s-ar putea să vezi că ai șanse mai mari de a obține ceea ce ai nevoie.

De aproximativ 15 ani, Neptun face ca influența sa să fie resimțită la nivelul Casei a 2-a, a banilor şi câştigurilor personale, a veniturilor din muncă proprie, a averii și a bunurilor

personale, a proprietăţilorpe care le deții. Neptun vorbește despre sacrificiu și percepții denaturate, nerealiste. Este posibil ca unii dintre voi să fi suferit o pierdere dramatică în această perioadă, posibil să vă fi pierdutmare parte din venit în urma acțiunilor cu caracter pecuniar pe care le-ați făcut. Este posibil să fi însemnat că a trebuit să muncești mai mult pentru a-ți găsi propria identitate într-un mod mai adevărat pentru tine în loc să fii atras în direcții diferite care nu erau ale tale. Fie să fii fost pus pe un piedestal, fie să nu îi fi apreciat pentru cei adevărați, ambele aspecte au fost percepute fals. Este posibil să le fi permis celorlalți să se aplece mai mult asupra ta sau poate ai sacrificat propriul stil pentru a servi bunul comun într-un fel. În această perioadă lungă, ai învățat probabil să tragi o linie de demarcație între vis și realitate și să înțelegi mai bine unde se termină visul și de unde începe realitatea, obținând astfel un sentiment mai puternic al identității de sine.

Acum poziția lui Neptun arată că încetul cu încetul și valorile tale se schimbă, chia acumcând scriu, și că ar trebui să faci un sacrificiu pentru ceva sau pentru cineva care merită atenția ta. Ar fi înțelept să nu treci cu vederea lucrurile sau să nu permiți că limite nesigure, slab conturate sau încețoșate să te determine să acționezi mai ales când vine vorba despre bani sau proprietăți. 

Pluto în Capricorn vine cu forța ne schimbă viața pe negândite, abrupt, fără menajamente și susține regenerarea de la niveluri profunde, inconștiente, la cele conștiente în ce privește renunțarea la unele modele sau scenarii înrădăcinate din trecut. Acest fapt sugerează că dacă abandonăm drumul unui vechi mod de a fi vom fi părtași la relansări treptate într-o nouă ființă care este în curs de facere. Va exista o schimbare subtilă de viteză în adâncul tău, pe măsură ce vecheile metode se prăbușește, iar dumul se limpezește pentru a ne reinventa. 

Vărsătorul este definit de nonconformitate și idealism, motiv pentru care este întotdeauna gata pentru schimbare. Se plictisesc repede și sunt mereu în căutare de aventuri și noi cunoștințe.  Nu acordă atenție detaliilor și nu arată întotdeauna toleranță. Sub influența lui Pluto, pot deveni egoiști sau nerăbdători. În dragoste, au nevoie de înțelegere și sprijin din partea partenerilor.

Horoscop Minerva 2020 Vărsător Relațional

Previzibilitatea, stabilitatea, securitatea și împlinirea iubirii, a căsătoriei și a relațiilor pe termen lung nu sunt pe lista de priorități în acest an și ai putea remarca câteva pierderi în aceste domenii și chiar în unele relații de prietenie. Acest lucru te-ar putea face să vezi, pe măsură ce îți dai seama de asta, că tu nu îi înțelegi pe alții dar mai ales că ei nu te înțeleg pe tine. 

S-ar putea să apară starea de spirit alterată, cu focare bruște de ceartă, cu plecări și întoarceri neprevăzute, cu renunțări și cu vorbe grele. Chiar și relațiile de afaceri ar putea fi împiedicate. Ai câteva lecții de învățat anul acesta despre relații, iar lecțiile respective nu vor înceta nici în 2020.

Dacă ești singur, nu vezi un drum clar în viitor decât după 20 ianuarie, când dragostea vine asemenea unei avalanșe potopindu-te. 

Privește-ți colegii de birou dacă ești în criză de inspirație romantică sau dacă dorești un obiect nou de studiu, fără însă obligativitatea de a-ți asuma responsailitatea. Dacă iubești, ești prins în vălul de admirație reciprocă până în februarie: poartă-te în fiecare zi ca și cum ar fi  Ziua Îndrăgostiților, partenerul sau partenera va aprecia asta. 

Martie te găsește surprinzător de conservator, indiferent dacă relația este nouă sau veche. Pui totul, orice gest, zîmbet, grimasă, zbatere de pleoapă la inimă, iar…emoțiile tale sunt pe cale să se reverse asupra tuturor.

Te trudești într-ale amorului pe 3 aprilie; asigură-te că există un plan de rezervă în cazul în care mașinăria romantică se strică și amintște-ți că simțul umorului împărtășit, vindecă rănile emoționale. Partenerii pot fi deranjați de calmul tău în jurul datei de 19 aprilie. Vino cu o soluție inventivă a problemei și evită un compromis sensibil. 

Cea de-a treia săptămână din luna mai aduce o mulțime de intrigi confuze – dacă ești singur ai putea probabil să te bucuri de ele, în timp ce cuplurile pot fi prinse cu garda coborâtă. Până la data de 29, totul se va liniști și te mulțumești să arunci gunoiul în curtea vecinului și să îi dai foc, apoi să îți reiei viața normală.

În iulie trebuie să găsești calea de mediere în propria ta lume greu accesibile pentru ceilalți, simțindu-te ușor distanțat de cei dragi. Cere-le să vă respecte independența de acum deoarece înțelegerea lo îți va permite să le oferi mai generos ce au nevoie, atunci când îți cer sprijinul.

Încăpățânarea ta atinge punctul culminant undeva în 5 august, dar nu renunța la nevoia de a da persoanei iubite un ultimatum.

Relațiile noi și delicate au nevoie să le cultivi, să le întreții și nu de solicitări neprevăzute. Deranjezi ușor inimile altora, în special, în jurul datei 13august. Concentrează-te să-ți respecți partenerul, mai degrabă decât pecei care încearcă sî îi intre în grații; deocamdată nu are ochi decât pentru tine, vezi ce faci, nu pierde terenul,

 Vei începe luna septembrie cu o notă amabilă și blândă. Energiile se echilibrează, în sfârșit, pe 23 septembrie – nicidecum mai curând. Comunicarea ta este un sistem care funcționează fără probleme și care îți permite să te concentrezi asupra partenerului sau te afli în căutarea partenerului de vis.

Dacă ești în cuplu, te poți aștepta la un angajament mai altfel, în jurul zilei de 13 octombrie, care va aduce în week end ca o mini-vacanță jucăușă. 

Dacă ești singur, te poți lupta cu dilemele intelectuale așa că ar trebui să-ți apropi prietenii pentru confortul inteior și pentru siguranța de sine. Până pe 30 noiembrie, inima ta va fi absorbită complet de noii prieteni.

Decembrie te va prinde în mijlocul oamenilor dragi, dacă ești cu cineva, împreună cu această persoană, dacă ești singur te vei afla tot singur.

Horoscop Minerva 2020 Vărsător Profesional

Puterea personală îți va influența rofund munca. Vei avea o anumită neliniște până la jumătatea anului, când se pare că se vor unifica toate direcțiile. Fără îndoială, vei găsi idei de pionierat, noi modalități de a face lucrurile și o inovație pe care o vei îmbunătăți, motive care stau la baza carierei tale marcate și a succesului profesional din acest an.

Pur și simplu vei insufla încredere în sine și siguranță și te vor urma și alții. Nu este un moment bun pentru a începe o nouă aventură antreprenrială însă. Este timpul să culegi roadele a ceea ce ai făcut, dar într-o direcție nouă sau într-un mod nou. Îți dorești respect și îl vei avea până la sfârșitul anului.

Nu poți alerga niciodată aproape de soare pentru că îți poți arde aripile cum a pățit Icar, de aceea trebuie să le iei pe rând și să le formatezi pentru a funcționa în ritmul tău. 

Dacă muncești singur, pe cont propriu atmosfera nu se va încălzi înainte de 20 de ianuarie, când ți se îngăduie să-ți deschizi aripile și să expui noile idei, originale și inovative într-un domeniu despre care acum se vorbește pe șoptite. Posibil să fie vorba despre un soft nou sau un nou concept care ține de IT. În primele trei săptămâni ale lunii ianuarie, șefii te încurajează să incubezi ideea înainte de a ecloza. Clima este aproape perfectă, dar lasă lucru mare să se coacă un pic mai mult pentru a garanta o piață vastă și receptivă pe 21 ianuarie. 

Până pe 19 februarie, șefii îți vor ciuguli din palmă, iar colegii ar vrea să îți cunoască secretul.

Lasă vorbele să alunece pe lângă tine fără să le bagi în seamă după 7 martie. Invidioșii nu dorm de grija a ceea ce faci, dar asta e, dacă ai dușmani și se vorbește despretine înseamnăcă ești bun. Ai nevoie de ceea ce pot oferi și îi dorești de partea ta când această nevoie devine evidentă.

La sfârșitul lunii martie, puțină reținere nu strică, dar fă în așafel, încât rivalii și noii veniți să te placă și mai mult. Să lucrezi o perioadă de acasă, până pe 5 aprilie îți, îți oferă două săptămâni, pe care să-l pierzi făcând ce îți place.

Start-up-ul schimbă caracterul muncii odată ce comanda este stabilită până la sfârșitul lunii. Foștii aliați te provoacă până pe 5 mai, când le este și lor clar că lucrați împreună.

Dacă primiești o ofertă mai bună după 21 mai, analizează. Cercetează orice ofertă și dacă până 10 iunie, lucrurile ți se par clar, du-te într-acolo. 

Vara va fi puțin mai dificilă – presiunea internă sau externă îți fragmentează atenția cel puțin în prima lună. Între 23 iulie și 2 septembrie, conducerea așteaptă rezultate, în timp ce asociații pun la îndoială metodele tale.

Rivalitatea profesională ar putea deveni personală după 10 august. Anumiți oameni aplaudă aparenta ta lipsă de control din motive greșite după 23. Dacă sănătatea pare să dea semne de încetinire până 30 august, este doar pentru că toate opțiunile extreme te-au epuizat.

Liniștea la locul de muncă revine pe 23 septembrie și rămâne acolo exact lună, până pe 24 octombrie. Lasă-ți colegii să facă ceea ce știu cel mai bine și poate îți vor arăta aceeași amabilitate pe 30 octombrie.

Preocupările practice ale unora sunt în contradicție cu dezvoltarea creativă între 8 și 11 noiembrie. Atâta timp cât toată lumea poate fi civilizată în acest sens, este mai sinergică decât distructivă. Noile echipe se formează organic după 30 noiembrie.

Oricât de lung durează această perioadă de reformulare, așteptă-te să fi o muncă mai bună până la sfârșitul lui decembrie – și asigură-te că vei oferi un echilibru energiei pe cale de epuizare.

Horoscop Minerva 2020 Vărsător Financiar

Nu vei duce lipsă de bani în 2020. Te-ai concentrat asupra acestora în ultimii ani și acum te găsesc în toate felurile posibile. Ai totul la scară mare: vânzări mai mari, promoții, onoruri, recunoașteri, venituri. Este un an bun.

Singurul factor care ar putea să te împiedice ar putea fi productivitatea la locul de muncă și care stă în relațiile care te pot susține în acest sens, oferindu-ți umărul pe care să te sprijini.

Ar fi bine să conexezi relațiile dacă veniturile sau finanțele tale depind de aceasta. Primăvara este un moment bun pentru a solicita sfaturi externe și asistență pentru un plan financir. Până la sfârșit, vei aprecia anul ca unul de creștere puternică, constantă și în progres.

Acesta este un an bun pentru tine și din punct de vedere al averii, carierei și afacerilor. Vei progresa în carieră și îți vei consolida poziția socială. Statutul financiar va rămâne puternic și cu siguranță vei succes. Există șanse de a obține beneficii de la cineva care ocupă un rol de conducere sau propria firmă care îi aduce pe lângă notorietate, și beneficii financiare consistente.

Planurile pe care le-ai făcut au șanse mari să devină realitate. Poziția planetelor tine, poate duce la o schimbare a carierei în direcția dorită dintotdeauna. 

Cei care au deja un loc de muncă vor fi promovați anul acesta. 2020 va fi un an bun și pentru studenți.

Horoscop Minerva 2020 Vărsător Sănătate

Ai putea fi puternic atras de practicile alternative de sănătate și va fi în beneficiul tău să le integrezi în viața ta. Te-ai bucurat de sănătate fizică în anii trecuți, dar provocările pentru sănătate de la începutul anului, te vor conduce la căile alternative de vindecare. Va dura câteva luni, dar nu vei avea probleme grave.

Înțelept pentru sănătate, în 2020 este că aduce rezultate diferite pentru tine. Este posibil ca de pe urma acumulării de tensiuni, acest lucru să te afecteze nervos. Fii atent la obiceiurile alimentare și la dietă. Cineva mai în vârstă din familie s-ar putea îmbolnăvi, așa că ai grijă de aceasta. Poziția lui Marte și a lui Saturn poate aduce la dureri de cap, hipertensiune arterială, probleme cardiace și diabet.

Cu toate acestea, dacă ești femeie, starea de sănătate se va îmbunătăți rapid începând cu luna august.

Lucrul în grupuri sau rețele cu practici de sănătate este foarte probabil în acest an. Ai nevoie de o sănătate bună, deoarece problemele relaționale și parteneriatele vor continua să provoace stres. Iar stresul ar putea avea efect corporal, așa că este timpul să pui în practică, cele mai bune bune practici de medicină alternativă.

Horoscop Minerva 2020 Vărsător Călătorii

Ai fost întotdeauna un fan al neconvenționalului, iar acesta este motivul pentru care destinația perfectă pentru tine poate fi Japonia. O călătorie cu trenurile japoneze de mare viteză va fi o plăcere deosebită pentru tine. De la deschiderea Tōkaidō Shinkansen în 1964 cu viteze de 210 km / h, rețeaua de 2.459 km s-a extins pentru a lega toate marile orașe din insulele Honshu și Kyushu la viteze de 300 km / h, într-un mediu predispus la cutremure și uragane. Recordul de viteză pentru acest tip de tren este de 443 km / h în 1996. 

Horoscop Minerva 2020 Vărsător Atenționări!

Ești o persoană unică și extraorinar de independentă. Ești diferit de ceilalți, vrei să fii original și vei face orice pentru a fi neconvențional. Vrei să fii liber să-ți urmezi propria cale. Acest lucru te face imprevizibil. Prin urmare, reacționezi întotdeauna împotriva convenției sau așteptărilor. În cel mai rău caz, devii un rebel.

Ești inteligent și un intelectual cu idealuri puternice și opinii socialiste. Un umanitar, la suflet, campion la egalitate, fraternitate și libertate. 

Poți fi un inventator și un radical. Știința, matematica și ocultisml sunt domenii ale vieții în care te exprimi. Din această cauză s-ar putea să pari foarte sigur de tine și detașat. Este necesar să iei legătura cu sentimentele tale ca să nu îți pierzi capul.

Grupurile joacă un rol important în viața ta, oferindu-ți direcție și scop. Ești foarte social și ai mulți cunoscuți. Ele acoperă întregul spectru de oameni. Prin exprimarea idealismului tău, fiind tolerant și cu minte largă, găsești recunoaștere și împlinire. 

Viața ta se învârte în jurul cunoașterii adevărului. Scopul tău este să ai libertatea de a reorganiza în mod responsabil societatea și grupurile în care ești implicat, pe linia unui ideal viitor. Prin urmare, trebuie să ai un viitor !!!! Lumea nu este încă pregătită pentru ideile tale; prin urmare, ești întotdeauna înaintea timpului. Continuă.

Este necesar să găsești această libertate și oamenii să îți respecte spațiul, de vreme ce trebuie să te simți liber să te miști și să te exprimi. Trebuie să faci propriile alegeri, întrucât reacționezi puternic oricui care alege sau decide pentru tine. 

De fapt, este posibil să mergi mai tot timpul împotriva urentului. Dacă oamenii înțeleg acest lucru și îți permit să îți alegi propria direcție, în viață și în gândire este OK. 

 Ești foarte cooperant și loial, pentru că ești în esență o persoană cooperantă. Dar mai întâi, trebuie să știi care îți sunt nevoile și dorințele și, în egală măsură, și nu îți impună cineva regulile de viață.

Vezi comentarii

  • chiar m-am simțit jignit că am citit că sunt un „intelectual cu opinii socialiste” :))) prefer în cazul astă să fiu numit mai degrabă „bleb cu opinii conservatoare-liberale” :)) În orice caz, sunt interesante multe aspecte în acest articol!

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More