Horoscop Minerva 25-31 iulie 2016 – Scorpionul, inconjurat de dusmani

Horoscop Minerva 25-31 iulie 2016: Astrologul a facut previziunile momentului. Vezi ce se intampla in aceasta saptamana.

LEU

Este o saptamana buna si nu prea. Trebuie sa iei lucrurile altfel de data aceasta. pot aparea blocaje in Casa Familiei si in Casa Banilor. Se pot declansa tot soiul de dispute din cauza banilor imprumutati unor prieteni. Anumite relatii se termina pentru ca nu iti mai satisface orgoliul.

FECIOARA

Ai de lucru cu banii altora. Atentie la zilele 27, 28 si 29 iulie. Vei renunta la anumite relatii care nu fac decat sa iti puna piedici. Te vei delimita de domeniile toxice pentru ca vrei sa duci o viata mai sanatoasa. Astrele se refera la nutritie, obiceiuri care iti pun in pericol sanatatea si inclusiv relatiile sociale.

Horoscop saptamanal 25-31 iulie. Apar castiguri pentru Lei

Top 3 zodii care se lasa greu cucerite

BALANTA

Trebuie sa faci acordurile interioare si exterioare cu mai multa atentie. Atentie foarte mare la starea ta de sanatate pentru ca racelile de vara nu te vor ocoli.

SCORPION

Iti vei cam face de cap saptamana aceasta si poti avea probleme cu legea. Poti suferi pagube materiale serioase pentru ca dusmanii iti vor da tarcoale in toate zilele. Surprinzator, nu apar probleme legate de viata de familia sau de cuplu.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More