Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - LEU

Știri

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august LEU. Fă-ți timp pentru odihnă

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Leu. Lucruri neașteptate apar în calea ta acum. Multe se întâmplă parcă în mod misterios, cumva undeva în spatele vieții și se simte ca ceva care ar putea apărea în orice moment al vieții și care te-ar putea lua prin surprindere. S-ar putea să simți că pierzi controlul propriei vieți cu atâtea întâlniri neașteptate, dar vei ieși bine făcând mici presupuneri intuitive și mergând în conformitate cu instinctele tale.

Cu Marte în semnul tău, cu Soarele și cu eleganta Venus, ești cu adevărat în elementul tău așa că iubește-te pe tine. Săptămânile viitoare îți aduce oportunitatea de a-ți strânge lucrurile și de a te ocupa de toate proiectele și planurile creative care au fost amânate. Cu aceste planete în semnul tău, poți avea un dinamism și o autoritate extremă, făcându-te să ieși în evidență. Vei fi o forță care trebuie luată în calcul și oamenii ar putea cu greu să reziste voinței tale.

Cu toate acestea, înainte de a merge mai departe, este posibil să existe o problemă care trebuie rezolvată, iar mijlocul săptămânii este numai bună pentru a face acest lucru. O conversație ar putea fi tot ceea ce este necesar pentru a realiza asta. În weekend, viața socială ar putea exploda la propriu, ceea ce înseamnă că vei avea parte de multă distracție.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Leu Relaţional

 Îți evaluezi propria putere dar și slăbiciunile și ai nevoie de timp și spațiu pentru a face acest lucru. Exprimă-ți temerile și anxietățile într-un mod constructiv, evitând orice decizii care ți-ar pune în pericol relația. Fă-ți timp pentru odihnă și să te îngrijire de sine. Deși nu s-ar putea simți așa, te îndrepți către un nou început. Fericirea este accesibilă, prin meditație, spiritualitate sau romantism.

Cum Soarele este în semnul tău, este un combo foarte puternic. Ai suficientă încredere acum că vei face tot ceea ce gândești.

Trigonul Marte – Jupiter de la sfîrșitul săptămînii face o mișcare norocoasă pentru întâlnirile din timpul weekend-ului, iar obținerea acelor momente de respiro norocoase pot fi impresionante. Nu trebuie decât să te lași dus de curent și de faptul că este nevoie de mai mult noroc decât de efort!

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Leu Profesional

Analizeză piețele străine, companiile străine și / sau posibilitatea unor afaceri în străinătatea pentru a obține impulsul de care ai nevoie. Indiferent de ceea ce lucrezi în acest moment, vei primi impulsul energetic de care ai nevoie când te întorci din străinătate pentru a primi răspunsuri.

Dar atenție, că această energie poate aduce sentimente puternice la suprafață. Universul te face să îți dorești să fii acasă sau să îți creezi propriul loc de muncă. Eeste un moment norocos pentru alimente, adăpost și orice afacere interesată de afaceri interne. Oamenii ar putea să se distreze în loc să muncească, de aceea este un moment minunat să te pui la patru ace și să faci o prezentare a situației cât mai dramatică.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Leu Financiar

Căutați echilibrul. Lucrează pentru a obține un adevărat echilibru între ceea ce gândești și ce obții de la viață. Rămâi cu picioarele pe pământ, evitând bârfa și stând departe de acele persoane. Comunică cu grijă și nu te concentra pe faptul că te situezi deoparte sau de alta a conversației. Fă o incursiune în relațiile profesionale și personale, dar fă-ți timp și pentru auto-reflecție. Încearcă să îi identifici pe acei indivizi din viața ta care îți oferă cel mai mult. În această săptămână vei câștiga mai mult spiritual decât material.

Din când în când, trebuie să ieși în afară când vine vorba despre bani, iar săptămâna îți oferă această oportunitate. Nonconformismul se întâlnește cu romantismul, cu copiii și cu distracția, transformând totul într-un moment minunat pentru o călătorie spontană sau o adunare. Acest mod de viață pe care îl visezi este mai aproape cu fiecare zi.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Leu Sănătate

Când te simți rănit, ai tendința de a întoarce partea dificilă spre exterior pentru a te proteja, gândindu-te că nu mai vrei să retriești din nou acele momente penibile. Noroc că nu rămâi așa pentru totdeauna. Pentru a te ajuta să îți ușurezi situația în această poziție „blocată”, continuă să îți vezi de regimul obișnuit de sănătate. Consumă cât mai multe lichide, grăbește circulația sângelui prin mersul pe jos sau exerciții fizice și, mai ales, păstrează-ți emoțiile sub control, astfel încât acestea să nu te deranjeze când dormi.

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top