Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - FECIOARĂ

Știri

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Fecioară. Nu numai succesul propriu, dar și cel al celor din familie, te-ar putea aduce într-o anumită ipostază, la nivel emoțional. Este posibil ca mintea ta să caute posibilități de extindere viitoare, dintre care unele pot să nu fie chiar atât de viabile. 

În această săptămână, este posibil să începi să vezi adevărul despre cineva care a profitat de tine și s-ar putea să fii mai dispus să îți asculți intuiția dacă îți spune să stabilești limite mai ferme. 

Pe măsură ce Neptun este retrograd, Venus și-a reluat mersul direct în Casa a 10-a a obiectivelor și ambiții proprii. După un timp de perfecționare a planurilor și a obiectivelor, s-ar putea să fii gata să arborezi un nou sentiment de încredere și autoritate. Acesta este momentul pentru a te conecta cu oameni care te pot ajuta să evoluezi. 

Lucrurile s-ar putea intensifica pe măsură ce Marte se va muta în Berbec, adică în domiciliu. Deoarece acesta este și sectorul financiar, al investițiilor și al transformării comune, așteaptă-te că săptămânile care vin să urmeze o perioadă de schimbări bune. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Fecioară Relațional

Influențele astrale actuale sugerează că socializarea și ieșirea, în general, este răspunsul la orice probleme pe care le întâmpini în ceea ce privește viața sentimentală. Indiferent dacă ești singur sau deja într-un parteneriat, afluxul de idei noi, generate de întâlnirea cu oameni noi și conversațiile pe care acest lucru le stârnește, îți vor stimula moralul. Te vei simți înviorat, înălțat și pregătit pentru orice.

Neptunul este retrograd în Pești și te expune la niște emoții foarte dure. Cel puțin să te ocupi de ele acum te va scuti să faci același lucru în viitor.

Venus este în Gemeni, astfel încât în ​​cele din urmă vei putea programa o întâlnire pentru o dată ulterioară. De asemenea, ai putea primi vești de la o fostă iubire, dar ți se pare prea mult și nu ai de gând să răspunzi.

Nu te mira dacă ești atras brusc de cineva la care nu te-ai gândit niciodată ca la o posibilă dragoste. Păi, da, Marte este în Berbec și te mai miri? Nu mai poți nega sentimentele!

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Fecioară Profesional

Este posibil să nu o scoți la capăt cu un șef, săptămâna aceasta,  dar să nu te descurajezi. Nu există niciun motiv să te gândești mai puțin la tine. Folosește acest lucru ca o oportunitate pentru a te face mai valoros. Arată șefului sau colegului că ești dispus să te schimbi în bine.

Gândește-te de două ori înainte de a continua o idee veche. Informații de ultimă oră vor apărea săptămâna aceasta și te va determina să iei în considerare o nouă abordare. Ia în serios această nouă abordare. Nu este ceva ce ar trebui să arunci automat. Doar ia-o în considerare.

Uneori se simte că nu poți lua o decizie. Poate nu ar strica să lucrezi cu cineva mai organizat. Chiar și un șef strict poate fi o resursă bună. Nu lăsa pe nimeni să te destabilizeze, să te doboare. Muzica te poate ajuta să rămâi centrat. Construiește-ți echipa și planifică-ți lucrurile pe termen lung. Nu te izola de ceilalți. Prietenii de muncă îți pot spori încrederea.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Fecioară Financiar

Ai o perioadă plină de oportunități, dar și de instabilitate în ceea ce privește angajarea și sănătatea. Este important să fii gata să acționezi, deoarece o poziție nouă poate veni pe neașteptate. Nu părăsi locul de muncă înainte de a fi sigur că sunt toate aranjate cu cel nou. Cu Universul care îți afectează comunicarea, este imperativ să obți totul în scris înainte de a te juca cu fondurile personale.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Fecioară Sănătate

Ar putea fi un moment bun pentru a obține ceea ce ai nevoie. Vei beneficia de ajutorul astrelor, atât timp cât vei ține minte că obiectivul este mai important decât forța. Cu alte cuvinte: nu poți obține întotdeauna ce vrei, dar dacă încerci să ceri, uneori primești ceea ce ai nevoie. A primi ceea ce ai nevoie este parte mai grea, deoarece trebuie să pui mai întâi întrebarea: „De ce am nevoie?” Dorințele vin și pleacă. Gândește-te la asta, în timp ce faci mișcare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top