Horoscop Neti Sandu 13 iulie 2019 – Familia are nevoie de atentie mare

13.07.2019
Horoscop Neti Sandu 13 iulie 2019 – Familia are nevoie de atentie mare

Horoscop Neti Sandu 13 iulie 2019, ziua de sâmbătă ne pune pe gânduri. Ne face să ne aducem aminte de cei dragi, eventual departe de noi și sentimentul de reuniune a familiei este tot mai puternic.

Vibrația zilei este 4 și accentuează dorința de a face multe pentru familia noastră. Horoscopul lui Neti Sandu de sâmbătă pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 RAC

O să vină cineva după o lungă absenţ[ şi poate veţi face casă bună împreună, odată învăţată lecţia de viaţă. E posibil să primiţi cadouari, să vi se facă vreo surpriză plăcută, poate e ziua de naştere sau de căsătorie civilă religioasă şi o să fie o atmosferă deosebită. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 LEU

Poate-i duceţi în sfârşit pe copii în parcul de distracţii, ori la malul mării sau acolo unde le-aţi promis pentru că-şi doresc foarte mult. Aţi tot mânat întâlnirea cu nişte oameni care vă pot ghida în sfera preofesională şi o discuţie lejeră, la cafea vă poate da idei de afaceri particulare. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 FECIOARĂ

Poate-i chemaţi pe nişte prieteni la voi acasă şi refaceţi punţile de comunicare cu cei pe care nu i-aţi mai văzut de un car de ani. Poate alegeţi o variantă de relaş, fie el şi activ, dar s-apucaţi să vă şi odihniţi, c-aţi obosit si dacă găsiţi ceva deconectant va trece.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 BALANŢĂ

E posibil să vă caute nişte rude care au de rezolvat o problemă de familie şi nu pot fără voi. Au nevoie de nişte semnături, de acordul vostru. O să vă-ntâlniţi cu un grup să daţi o fugă la mare sau să vă duceţi la un parc acvatic să faceţi mişcare, să staţi cu familie cu tot până seara târziu. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

Citește și:

HOROSCOP 13 IULIE 2019 SCORPION

Vă pregătiţi de o ieşire la ramp[ cu ceva care vă reprezintă şi o să vă faceţi un excelent, promo, dacă n-aveţi în spate o echipă. Poate vă suiți în tren, avion să ajungeţi la nunta cuiva sau or fi trecut zeci de ani de la absolvirea liceului, a facutatii şi vă strângeţi cu toţii să celebraţi momentul. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

Poate vă cumpăraţi ceva scump şi pe care vi-l doriţi cine ştie de când – sau primiţi cadou. Pare să fie o zi specială pentru voi, poate ieşiţi pentru prima dată cu cineva după o separare şi sunteţi încrezători – şi chiar aveţi de ce e anul vostru de graţie cu jupiter în săgetător. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 CAPRICORN

E cineva care v-a dus dorul şi nu mai vrea să trăiască fără voi şi v-o spune verde-n față şi poate o să luocuiți împreună. O să vă daţi întâlnire cu nişte prieteni cu care-aveti multe în comun şi jucaţi ceva pe un teren de sport ori vă duceţi într-un parc de agrement sau la şcoală. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

Într-un grup de cunoscuţi o s-apară cineva care să rezoneze pe mai multe planuri cu voiu şi să vă străfulgere gândul c-aţi putea forma un cuplu. Întâlnire importantă, poate e un concurs ori poate e o manifestare cu public şi o să fie cu descărcare de adrenalină să vă remonteze frumos. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 PEŞTI

Poate organizaţi un party în grădină la iarbă verde şi o să revedeţi, prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. Se reuneşte familia poate vă duceţi chiar voi într-o vilegiatură prin împrejurimi, să mai daţi o mână de ajutor la ce au de făcut partintii, neportii, bunicii. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 BERBEC

Se poate să vă ia prietenii pe sus şi să plecaţi într-un city break, sau măcar până la malul mării dacă vă duc şi tot e ceva! Poate vine cineva din străinătate sau vă duceţi voi dac-aţi făcut mai demult o promisiune de acest gen şi o să vă bucuratide veştile bune pe care-o să le aflaţi. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 TAUR

Poate-o să realizaţi cât de mult vă doriţi să fiţi împreună cu cineva şi-o să-i spuneţi şi-i daţi un răgaz să vă spună concluziile. Se poate să vi se facă cinste cu o excursie pe undeva sau cu o masă la restaurant ori o zi la piscină, la spa, aşa cum vă place vouă, la relaş. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2019 GEMENI

E o aniversare, se sărbătoreşte un succes în familie, între prieteni şi o să fie o atmosferă festivă ca bucurie.
Un eveniument festiv să vă repună în relaţie cu oameni care vă pot fi de folos în plan social, profesional, dar va fi un prilej să-ntâlniţi pe cineva care vi se va lipi de suflet. Horoscopul tău pentru săptămana viitoare.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei la Pro TV.

Comentarii
  • VICTOR spune:

    PAI NU TU CITEAI IN STELE SI LE SPUNEAI CA LE APROBA CREDITE BANCA???!!!! AUM TREBUIE SA LE PLATEASCA…..penibila ghicitoarea asta…!!! cred ca are ghioc ghiocul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *