Connect with us

Știri

Horoscop Neti Sandu 8 septembrie – Luna aduce extremele in prim plan

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilnic la Stirile ProTV. Ce va aduc astrele in 8 septembrie, aflati mai jos!

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

Poate e sărbătoare în familie şi o să-i chemaţi şi pe prieteni, va fi un bun prilej să uitaţi de toate apăsările. Întâlniri, petreceri, şanse de a cunoaşte pe cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi să rămâneţi împreună dacă vă doriţi o familie.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze frumos pe dorinţele voastre şi să-ncepeti o viaţă nouă cu împliniri sufleteşti. Sunt ceva mondenităţi pe la care puteţi trece şi voi o oră, două, şi-o să vă completaţi lista de prieteni, nume noi, şi poate încropiţi şi o afacere.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

Se poate să fiţi de față când îşi jură iubire pe viaţă şi credinţă nişte prieteni şi o să trăiţi momente emoţionante. Poate se adună prietenii cu care aveţi preocupări comune şi o să petreceţi un timp de calitate împreună, poate-i mai ajutaţi şi pe alţii care au nevoie de câte ceva de la voi.

SĂGETĂTOR

Provocări în sfera sentimentală – se poate să vă pice cu tronc cineva şi să vă lăsaţi purtaţi de o frumoasă poveste de dragoste. Se poate să ieşiţi la cafea cu nişte posibili parteneri de afaceri ca să vedeţi dacă iese ceva din propunerea cu care-au venit şi-ar fi nişte bani în plus la bugetul familiei.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

Se poate să primiţi o invitaţie din partea unor prieteni şi să vă duceţi ca să schimbaţi peisajul, să mai vedeţi şi alţi oameni. O să aveţi prilejul să descărcaţi toate acumulările negative şi să vă simţiţi eliberaţi, să vă destindeţi undeva la aer curat, la malul mării, sau la pădure.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

O să vă-ntâlniţi cu cineva care o să vă facă o mărturisire şi o să vă schimbe părerea despre ceva care s-a-ntâmplat la un moment dat. Poate vă duceţi măcar pentru jumătate de zi pe undeva în plimbare, să revedeţi şi o persoană de care vă e dor ca să va-ncărcați bateriile pentru săptămâna care vine.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

Poate aflaţi că vi s-a dat ok-ul pentru un job şi faceţi cinste, vă bucuraţi împreună cu familia şi cu prietenii. Se poate să reluaţi un hobby care să-i strângă în jurul vostru pe cei care empatizeaza cu preocupările voastre şi o să fie frumos, deconectant.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

E cineva care are gânduri serioase de căsătorie şi se poate să fie şi din străinătate şi rămâne să alegeţi dacă vă duceţi acolo sau vine la voi persoană. Poate daţi o fugă la nişte prieteni care-şi serbează onomastică şi o să vă-ntoarceţi până la noapte, revigoraţi.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

Faceţi o trataţie de ziua numelui, sau v-aţi mutat în casă nouă, sau plecaţi din ţară, din oraş. E un echilibru emoţional, un confort efectiv c-a reapărut omul în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi şi se poate să fie-ntr-adevar aşa.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

Se poate să cheltuiţi, că de obicei, mai mulţi bani şi să nu va streseze prea tare situaţia c-o să accesaţi rezervă – de bani. O să acceptaţi o invitaţie fie şi mai departe de casă, la vreun sărbătorit c-aveţi chef şi de plimbare şi de distracţie.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 RAC

O să fiţi înconjuraţi de multă lume, poate vă duceţi la o ceremonie şi o să fie acolo atmosferă festivă. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să vă armonizaţi frumos, va fi o bucurie a revenirii după o pauză cam mare.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2019 LEU

Se poate să remarcaţi o persoană care e în stilul vostru şi să-i atrageţi şi voi atenţia prin ceva anume să vedeţi dacă e compatibilitate. E un moment bun să vă refaceţi o căsnicie, o relaţie sentimentală, o s-aveţi o abordare diferită ca să vă asiguraţi stabilitate, să fie o relaţie trainică.

Sursa: Pro TV, rubrica Horoscop cu Neti Sandu

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top