Connect with us
Nicoleta Svârlefus Horoscop 23 august 2019 - Weekendul aduce furtună mare în casele zodiilor

Știri

Horoscop Nicoleta Svârlefus săptămâna 4 – 10 februarie – Lună Nouă în Vărsător

Relaţiile sentimentale, cele cu copiii şi creativitatea vot fi scoase în evidenţă destul de mult începând cu acestă săptămână. Este posibil să te îndrăgosteşti iremediabil sau dacă deja eşti implicat într-o relaţie, aceasta va continua pe un fundament mult mai solid. Alţii îşi pot redefini relaţiile cu copiii sau pot concepe un copil.

Totuşi, fii prudent întrucât factorul neprevăzut, aici îşi are locul şi poate crea neplăceri greu de estimat şi controlat. Prudență la sănătate în intervalul 6 – 8 Februarie! Sunt posibile probleme legate de picioare și de sistem digestiv. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

Spre finalul săptămânii se conturează aspecte parteneriale. Situațiile pot scăpa de sub control, deci fii prudent și ține-ți firea. Anumite relaţiile de colaborare pe care le ai sau le stabileşti acum se pot dovedi mai târziu că nu sunt ceea ce pare.

Scorpion

Casa, familia şi patrimoniul îţi vor capta atenţia şi eforturile pentru multă vreme de acum încolo. Este posibil să-ţi îmbunătăţeşti condiţiile locative, sa-ţi cumperi un teren sau o casă sau chiar te poţi hotărî să te muţi într-o altă ţară. Relaţiile cu membrii familiei se modifică, devenind mai strânse şi bazate pe respect şi ajutorare.

Din punct de vedere sentimental, zilele de 6 şi 7 Februarie sunt delicate, existând riscul unor certuri cu persoana iubită sau cu copiii. Unele relaţii se pot rupe definitiv, dar aşa este mai bine.

Relațiile profesionale sunt foarte active în a doua parte a săptămânii. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile altercații majore sau chiar renunțarea la un loc de muncă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului. Odihnește-te, desprinde-te de neplăcerile cotidiene și privește la partea plină a paharului vieții tale.

Sagetator

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top