Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii au noroc în plan personal. Unii își găsesc sufletul-pereche, iar alții „pun la cale” un copil.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Capricorn anunță împliniri în plan sentimental și un nou cerc de prieteni.

Astrele vor fi de partea Capricornilor care iubesc sau își doresc un copil, Luna Plină din data de 4 noiembrie avand loc în sectorul Iubirii și al Copiilor din astrograma lor.

Mulți nativi se vor convinge de iubirea partenerului, în timp ce alții vor întâlni marea iubire. Și mulți nativi vor afla că vor deveni părinți, în timp ce alții vor „pune la cale” un copil, în prima săptămână de noiembrie.

Apoi, din 7 noiembrie, atenția Capricornilor se va îndrepta spre prieteni sau norocul (iar pentru unii nativi, și iubirea) va veni prin intermediul prietenilor.

Atunci, Venus va intra în zodia Scorpion, alături de Soare și de Marele Benefic Jupiter

Și tot în Scorpion va fi și Luna Nouă din data de 18 noiembrie, care le va aduce nativilor noi prieteni sau noi ocazii de a-și extinde cercul social.

Cu ajutorul acestor prieteni, Capricornii ar putea pregăti evenimente sa proiecte pentru sfârșitul anului, când Soarele va ajunge în zodia lor.

Deocamdată, e bine să păstreze discreția și mai ales să nu își facă planuri înainte de a analiza toate detaliile.

În 22 noiembrie, Soarele va intra în Săgetător și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Capricornilor. Aici se vor afla și planeta Mercur (din 5 noiembrie) și „profesorul zodiacului”, Saturn.

Pentru mulți Capricorni, surprizele și piedicile pot avea legătură cu trecutul unui colaborator sau cu informații la care nativii nu au avut acces la timpul potrivit. Tocmai de aceea trebuie să fie prudenți și foarte „pretențioși” atunci când își aleg partenerii de dialog sau de afaceri.

Important este și faptul că, în luna decembrie, Mercur va fi retrograd în aceeași casă a secretelor și trecutului și ar putea da multe peste cap în viața și mai alea cariera Capricornilor. Dar, cu atenție și prudență, riscurile pot fi evitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top