Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii se îndrăgostesc sau refac armonia în cuplu. În profesie sunt apreciați și promovați.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Rac anunță schimbări în plan personal: o nouă iubire, un nou început în actuala relație sau un copil.

Iubirea este una din prioritățile Racilor încă din octombrie, când Soarele a intrat în zodia Scorpion și în sectorul Iubiri din astrograma lor.

Din 7 noiembrie, în același sector va ajunge și Venus, planeta Iubirii, cu șanse extraordinare pentru cei singuri și cu mai multă afecțiune pentru cei cu relații stabile.

Și tot în sectorul iubirii  va avea loc Luna Nouă din 18 noiembrie, care le poate aduce Racilor vești importante legate de copii sau schimbări în relația actuală.

Luna Nouă îi va ajuta și pe Racii singuri, care pot întâlni pe cineva special și se pot îndrăgosti, în jurul datei de 18 noiembrie.

Nu va fi vorba de „un foc de paie” ci de o relație profundă, care va cere multă implicare și pasiune, Scorpionul (zodia în care are loc Luna Nouă) fiind o zodie a pasiunii.

Din 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetător, atenția Racilor se va îndrepta spre viața profesională și mulți nativi vor primi, în ultima parte a lunii, confirmarea aprecierii de care se bucură.

Vești bune legate de job pot primi Racii încă din primele zile ale lunii, pentru că, în 5 noiembrie, planeta Mercur va intra în Săgetător și va rămâne aici până în ianuarie 2018.

Iar Mercur este planeta Afacerilor, călătoriilor și comunicării. Astfel, sfârșitul anului le va aduce Racilor călătorii, invitații și multe evenimente cu caracter profesional.

Cercul lor social se va extinde, dar Racii vor deveni mai selectivi și vor renunța la unii prieteni sau colaboratori care le-au înșelat așteptările. Acest proces va începe în jurul datei de 4 noiembrie, când Luna Plină va fi un moment de evaluare și schimbare pentru sectorul Prietenilor din astrograma Racilor și va avea efecte pe parcursul întregii luni.

De multe ori, Racii sunt impresionați de poveștile de viață ale celor din jur și nu întotdeauna sunt înconjurați de oameni corecți.

În noiembrie, însă, planeta Marte, aflată în Balanță, va schimba atitudinea nativilor și față de prietenii apropiați, și față de familie. Racii își vor proteja, cu mai multă combativitate, interesul, chiar cu riscul de a deranja sau de a părea lipsiți de sensibilitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top