Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii „trasează” noi limite sau stabileac noi reguli în relația de cuplu sau în colaborările profesionale.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Scorpion anunță schimbări importante în plan personal, care vor influența relațiile nativilor cu ceilalți.

În primele 3 săptămâni ale lunii, Scorpionii vor avea un puternic aliat astral: Soarele se va afla în zodia lor și le va da energie și vitalitate, îi va ajuta să strălucească în societate și le va purta noroc.

Din 7 noiembrie, noroc le va purta și Venus, planeta Iubirii, care va intra în zodia lor, alături de Soare și de Marele Benefic Jupiter (aflat aici din 10 octombrie).

Aflată în Scorpion, planeta Venus va atrage iubirea în viața nativilor dar, în primul rând, îi  va ajuta să se iubească și să aprecieze mai mult.

Astfel, atitudinea și „cerințele” Scorpionilor se vor schimba. Aceștia își vor analiza și evalua relațiile și se vor retrage din cele în care nu sunt fericiți.

Luna Nouă din 18 noiembrie va fi un moment foarte important, pentru că mulți nativi vor alege să se implice într-o relație nouă, iar alții vor decide că e mai bine pentru ei să se despartă de un fost partener.

Pentru alți nativi, Luna Nouă din zodia lor va fi momentul în care vor spune răspicat ce au pe suflet și vor trasa noi limite sau noi reguli în relația de cuplu (sau în relațiile de colaborare).

Marte, aflat în zodia Parteneriatelor, Balanță, va pune gaz pe foc și îi va face pe Scorpioni foarte critici și deloc dispuși în a mai ierta greșeli sau în a mai accepta situații, ca în trecut.

În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător și în casa Banilor din astrograma Scorpionilor, alături de Mercur (aflat aici din 5 noiembrie) și de Saturn (aflat aici din decembrie 2014).

Soarele și Mercur vor atenua efectele prezenței lui Saturn, „vinovat” de problemele financiare ale nativilor din ultimii ani. Saturn în casa Banilor a provocat pierderi sau câștiguri mici în comparație cu munca depusă.

Mercur va rămâne în Casa Banilor din astrograma Scorpionilor până la 11 ianuarie 2018 și îi va ajuta să câștige mai mulți bani, în special din proiecte personale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top