Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu BERBEC, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Începeţi săptămâna 13 -19 martie cu Luna şi Jupiter în sectorul Parteneriatelor şi cu planeta Marte în sectorul Banilor din astrograma dvs şi vă ajută să primiţi sprijinul de care aveţi nevoie în orice demers financiar, cu condiţia să nu forţaţi nota şi să nu fiţi excesiv de insistent, chiar şi atunci când sunteţi convins că aveţi dreptate.

Ziua cea mai norocoasă va fi, pentru dvs, marţi, 14 martie. Atunci vă veţi bucura şi de sprijinul planetei Mercur, „planeta comunicării şi afacerilor”, care se va afla în zodia dvs, alături de Venus (planeta Iubirii) şi Uranus (paneta schimbărilor neaşteptate).

Mercur va sta în semnul dvs până la sfârşitul lunii, deci urmează o perioadă în care comunicarea, colaborarea, afacerie şi călătoriile vă vor acapara atenţia şi energia. Ziua de marţi este una potrivită pentru negocieri, dar şi pentru recuperarea unor sume de bani sau a unor bunuri importante, pentru obţinerea unor sponsorizări sau a unei burse de studii.

Berbecii trebuie să își stăpânească tendințele impulsive

Important este să vă domoliţi impulsivitarea şi să ascultaţi cu atenţie opiniile interlocutorilor pentru că, numai aşa veţi putea „citi printre rânduri” şi veţi primi informaţii foarte utile.

Astrele vă îndeamnă, în această săptămână, să vă evaluaţi viaţa profesională şi să nu vă mai rispiţi energia.
Planetele Marte (din „casa Banilor”) şi Mercur (din „casa Personalităţii”) vă cer să vă stabiliţi clar obiectivele şi să vă implicaţi doar în proiecte bine analizate şi considerate a fi profitabile.

Dar pentru o corectă analiză aveşi nevoie de informaţii corecte şi complete. Iar astfel de informaţii vă pot parveni mai ales miercuri şi joi.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – BERBEC

Atunci, Luna se va afla în zodia Scorpion, iar persoanele născute în zodia Berbec vor avea de câştigat de pe urma sau cu ajutorul altora.

Luna se va afla în semnul Scorpionului şi vineri, 17 martie, dar atunci se va forma un „careu” între Soare şi Săgetător. Acest „careu” vă cere să verificaţi cu mare atenţie informaţiile primite şi să nu vă grăbiţi să luaţi decizii drastice în privinţa unei colaborări.

În plan afectiv, primele două zile din săptămână sunt favorabile celor care se confruntă cu tensiuni în cuplu. Acum rostiţi cuvintele potrivite în momentele potrivite, sunteţi plin de farmec şi greu de refuzat, reuşind, astfe, să restabiliţi armonia.

Şi sfârşitul de săptămână este dominat de armonie în cuplu, pentru că sâmbătă se formează, chiar în zodia dvs, o „conjuncţie” între Venus, planeta Iubirii şi Mercur, planeta Comunicării.

Tot în weekend, Luna se află în zodia Săgetător şi, dacă sunteţi singur, aveţi toate şansele să vă îndrăgostiţi „la prima vedere” sau să vă întâlniţi cu o fostă iubire, iar pasiunea să se reaprindă.

Cum Luna în Săgetător vă influenţează casa a IX-a din astrogramă (care se referă la tot ce este egat de „străinătate”), s-ar putea să vă întâlniţi Iubirea cu ocazia unei călătorii în străinătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top