Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu BERBEC, săptămâna 20-26 martie 2017

Intrarea Soarelui în zodia dvs, în ziua de 20 martie, deschide calea unor oportunităţi neaşteptate, pe care le puteţi fructifica doar dacă daţi dovadă de echilibru şi răbdare şi dacă nu încercaţi să le impuneţi, altora, opiniile dvs.

Prudent şi calm trebuie să fiţi la serviciu, mai ales în zilele de 23 şi 24 martie, când se fac simţite efectele careului dintre Mercur, „planeta comunicării” aflată în zodia dvs şi planeta Pluton, aflată în Capricorn, adică în sectorul Carierei din astrograma dvs.

Nativi din Berbec trec prin momente dificile

În aceeaşi zi, aceeaşi planetă Mercur este „în opoziţie” cu „Marele Benefic” Jupiter, aflat în Balanţă, în sectorul parteneriatelor din astrograma dvs, iar relaţiile cu şefii, colegii sau partenerii de afaceri pot trece prin momente dificile, dacă nu vă alegeţi cu grijă cuvintele.

În zilele de 22, 23 şi mai ales 24 martie, şi relaţia de cuplu are de suferit din cauza „opoziţiei” Mercur-Jupiter şi tocmai de aceea este bine să nu „căutaţi nod în papură”, să readuceţi în discuţie probleme din trecut sau să îi reproşaţi partenerului sau partenerei că a cheltuit prea mulţi bani sau că i-a dat pe fleacuri.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – BERBEC

Dacă există aspecte pe care vreţi să le analizaţi împreună cu persoana iubită, aşteptaţi ziua de 25 martie, când se va produce o „conjuncţie” între Soare şi Venus, planeta iubirii, chiar în semnul dvs zodiacal.

Săptămâna se încheie înztr-o notă optimistă, pebntru că duminică, 26 martie, între planetele Mercur şi Uranus se va produce o „conjuncţie” chiar în zodia dvs conjuncţie care vă poate aduce o veste neaşteptată şi mult noroc.

Talismanele săptămânii pentru zodia Berbec

În săptămâna 20 -26 martie, Berbecii ar trebui să poarte agata albastră şi cuarţ roz.

Agata albastră vă va ajută să vă alegeţi cuvintele cu mai multă grijă şi să comunicaţi mai uşor, iar cuarţul roz vă va face mai îmţelegător, mai calm şi mai tandru în relaţia de cuplu.

Purtaţi agata albastră în special în prima parte a săptămânii, iar cuarţul roz, în zilele de 25 şi 26 martie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top