Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu CAPRICORN, săptămâna 13 – 19 martie 2017

În săptămâna 13 -19 martie, Soarele se va mai afla în zodia Peşti, ajutându-vă să daţi dovadă de sensibilitate şi empatie în relaţiile cu ceilalţi, în special cu cei apropiaţi.

Comunicarea cu rudele este favorizată şi de intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, adică în „casa a IV-a” din astrograma dvs, chiar în ziua de luni, 13 martie.

În zodia Berbec se află, deja, din 4 martie, Venus, planeta Iubirii.

Într-o astrogramă,. „casa a IV-a” se referă la familie, casă şi cămin. Iată că începând de luni, 13 martie, relaţia dvs cu părinţii va fi lipsită de tensiuni şi este posibil ca în prima parte a săptămânii să plecaţi într-o călătorie pentru a petrece un timp în casa părintească.

Capricornii  formează noi prietenii

În zilele de 15, 16 şi 17 martie, atenţia dvs se îndreaptă spre prieteni, în special spre prietenii din copilărie, cu care veţi dori să vă întâlniţi sau să reluaţi, fie şi telefonic, legătura. Cele 3 zile amintite vă pot oferi şi ocazia de a vă face noi prieteni, pentru că în această perioadă vreţi să „socializaţi” şi să fiţi înconjurat de oameni care vă plac şi cu care aveţi multe lucruri în comun,

Saturn se află în zodia Săgetător, deci în „casa a XII-a” din astrograma Capricornilor şi, sub influenţa acestei planete, la care se adaugă prezenţa lui Marte ăn zodia Taur şi a planetei Mercur în Berbec, s-ar putea să fiţi nevoit să rezolvaţi o problemă pe care aţi avut-o cu cineva în trecut, să treceţi peste resentimente şi să încercaţi să comunicaţi şi chiar să colaboraţi.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

Weekend-ul este marcat de „conjuncţia” care se formează între planetele Venus şi Mercur, în zodia Berbec şi, sub puternica influenţă a acestei „combinaţii astrale”, veţi prefera să vă petreceţi zilele de sâmbătă şi duminică acasă, în compania rudelor sau a unui cerc foarte restrâns de prieteni.

Conjuncţia dintre paneta Venus şi Mercur (paneta Comunicării) poate însemna, pentru unii Caprincorni, şi primirea unei veşti extraordinare, legată de naşterea unui copil în familie sau a unui nepot. Sau chiar unii nativi Caprincorni pot afla, în preajma zilei de 18 martie că vor deveni părinţi.

Pentru Capricornii care nu îşi (mai) doresc copii, weekend-ul poate fi o perioadă plină de exuberanţă şi de creativitate, dar şi de planificare a unor proiecte personale pe termen lung, care vor fi puse în aplicare după data de 20 martie, când Soarele va intra zodia Berbec.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top