Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu CAPRICORN, săptămâna 20-26 martie 2017

Săptămâna începe cu intrarea Soarelui în zodia Berbec (în sectorul Familiei din astrograma dvs) şi cu prezenţa Lunii, alături de Pluton, chiar în zodia dvs. Această „combinaţie astrală” va fi activă până miercuri, cân Luna se va muta în „casa Banilor” dvs, unde va rămâne până în weekend.

Astfel, în această săptămână, atenţia dvs se va îndrepta spre rezolvarea problemelor din familie şi mai ales spre consolidarea „securităţii financiare” a familiei dvs.

Veţi fi chibzuit şi veţi încerca să mai găsiţi un al doilea job.

Pentru Capricorni se reactivează un conflict mai vechi

În 24 martie, se formează un „careu” între planetele Mercur şi Pluton, Mercur fiind acum în sectorul Familiei, iar Pluton, chiar în zodia personală. În plus, în aceeaşi zi, Mercur este „în opoziţie” cu Jupiter aflat în Balanţă, în „casa Carierei” din astrograma dvs. Un conflict mai vchi cu o rudă poate să se „reactiveze”, copiii pot să vă „submineze” autoritatea sau părinţii vor încerca să vă impună opiniile lor sau, prin comentariile pe care le vor face, vor „tulbura apele” în relaţia dvs de cuplu.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

Nici la serviciu atmosfera nu va fi armonioasă, iar ideile dvs nu-şi vor găsi susţinerea sperată nici rândul colegilor, nici în rândul şefilor.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

Dar toate se vor calma, începând din 25 martie, când în zodia Berbec se va forma o conjnuncţie între Soare şi Venus, planeta Iubirii. Aceasta va fi urmată, în ziua de 26 martie, de o altă conjuncţie în aceeaşi zodie, între Mercur şi Uranus, planeta surprizelor şi răsturnărilor de situaţie.

Cu tact şi răbdare, totul se poate rezolva ca prin farmec, iar sfârşitul de săptămână poate veni şi cu o veste minunată legată de copiii dvs sau ai cuiva drag.

Talismanele săptămânii pentru zodia Capricorn

În săptămîna 20-26 martie, Capricornii ar trebui să poarte cuarţ alb şi ochi de tigru.

Cuarţul alb readuce pacea în familie şi anulează resentimetele şi tensiunile, iar ochiul de tigru vă va spori autoritatea la serviciu şi vă va aduce noroc în afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top