Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu GEMENI, săptămâna 6 – 12 martie 2017

Primiţi bani! Nu chiar de luni, ci de marţi, când Luna intră în zodia Rac şi „activează” sectorul financiar din astrograma dvs. Primiţi bani, dar îi „topiţi rapid”, la cererea unui prieten care are nevoie de ajutor sau ţi folosiţi pentru a „sponsoriza” o seară în oraş, cu toţi prietenii. Şi nu sunt puţini.

Dacă persoana iubită preferă să rămână acasă (de fapt, s-ar putea să „uitaţi” să o invitaţi ), ar fi bine să îi aduceţi un cadou pentru că, în caz contrar, reproşurile nu vor întârzia. Şi nici ele nu vor fi puţine…

Nativii din Gemeni primesc o sumă de bani

Până în octombrie, Jupiter este retrograd în „casa Iubirii” din astrograma dvs şi asta înseamnă, pentru dvs, că partenerul sau partenera de viaţă vă va trata „cu aceeaşi monedă”.

Dacă mai ţinem cont şi de faptul că Luna Plină din 12 martie se formează în „sectorul Familiei şi Căminului” din astrograma Gemenilor, ar trebui să spunem că atmosfera din familia dvs va depinde, în weekend, de modul în care îi trataţi pe cei dragi („casa Iubirii” se referă şi la copii) în cursul săptămânii.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – GEMENI

Profesional, însă, „vă merge bine”, mai ales în zilele de 8, 9 şi 10 martie. Soarele este în sectorul Carierei şi vă scoate în cale oportunităţi, iar Luna ocupă, în zilele amintite, sectorul comunicării şi vă ajută să vă exprimaţi clar ideile, să fiţi convingător şi fermecător.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top