Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu LEU, săptămâna 20-26 martie 2017

Soarele intră în zodia de Foc, Berbec, în ziua de 20 martie, iar dorinţa dvs de aventură, de cunoaştere şi de călătorii peste hotare devine mai puternică şi mai motivantă.

Soarele, alături de Venus, Mercur şi Uranus în Berbec „activează” „sectorul Călătoriilor în străinătate” din astrograma Leilor, dar în ziua de 24 martie se formează „careul” Mercur-Pluton şi opoziţia Mercur-Jupiter.

Această conjunctură vine cu blocaje în relaţia dvs cu instituţii şi autorităţi şi, dacă aveţi nevoie de o aprobare sau un alt act oficial pentru o călătorie sau pentru obţinerea unei burse, trebuie să vă înarmaţi cu răbdare şi pe cât posoibil, să evitaţi zilele de 22 23 şi mai ales 24 martie. Atunci există riscul ca dvs să pierdeţi acte sau ca o cerere pe care o depuneţi la o instituţie să se „rătăcească” şi dvs să aşteptaţi, în zadar, un răspuns.

Leii întâmpină dificultăți în relația cu șefii

La serviciu, sub influenţa planetei Marte aflată acum în zodia Taur, adică în sectorul Carierei din astrograma Leilor, vreţi să vi se recunoască meritele, dar s-ar putea ca atitudinea dvs să nu fie pe placul unor şefi care îşi vor simţi ameninţat „statutul”, mai ales dacă sunteţi considerat liderul echipei în care lucraţi.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – LEU

Tensiunile de la serviciu îşi spun cuvântul şi în viaţa personală iar în zilele de 23 dar mai ales 24 martie s-ar putea să fiţi „pus pe harţă” şi să vă certaţi cu un vecin sau prieten.

Acasă, ziua de 25 martie poate fi una armonioasă pentru relaţia de cuplu dacă vă sfătuiţi cu partenerul atunci când stabiliţi programul de weekend şi dacă nu vă hotărâţi, brusc, să plecaţi într-o călătorie, aşa cum vă îndeamnă „conjuncţia” dintre Mercur şi Uranus în zodia Berbec din ziua de 26 martie.

Talismanele săptămânii pentru zodia Leu

În săptămâna 20-26 martie, persoanele născute în zodia Leu ar trebui să poarte topaz şi cuarţ alb.

Topazul vă va ajuta să veţi relaţii armonioase cu colegii de la serviciu sau cu parteneriii de afaceri, iar cuarţul alb vă va echilibra şi proteja energetic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top