Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu LEU, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Luni, 13 martie, Luna intră în zodia Balanţă şi activează pentru dvs „casa Comunicării”. În aceeaşi zi, Mercur, „planeta Comunicării, Afacerilor şi Călătoriilor”, intră în zodia Berbec, adică în casa a IX-a din astrograma dvs, „responsabilă” cu dezvoltarea personală, relaţiile cu străinătatea şi călătoriile în străinătate.

Începeţi, aşadar, săptămâna cu chef de vorbă şi „dor de ducă”…

Şi, cum Uranus, „planeta neprevăzutului” se află în acelaşi sector din astrogramă, e posibil să plecaţi, pe neaşteptate sau nepregătite, într-o călătorie.

Şi s-ar putea ca persoana iubită să nu fie deloc încântată de această „modificare de program”, deci va trebui să găsiţi o „formulă magică” pentru a păstra armonia în cuplu. „Formula magică” vă este oferită de Saturn, „profesorul zodiacului”, care se află în „casa Iubirii” dvs şi vă cere să fiţi responabil, matur şi înţelept în relaţia de iubire şi în relaţia cu copiii, dacă aveţi.

Saturn vă cere, printre altele, ca stabilirea „agendei” personale să ţină cont şi de interesele şi dorinţele persoanei iubite, pe care vi se recomandă să nu o mai puneţi „în faţa faptului împlinit”, ci să ţi cereţi părerea (şi să ţineţi cont de ea).

Leii trebuie să se ocupe de probleme familiale

De un plus de tact, maturitate şi responsabilitate veţi avea nevoie miercuri şi joi, când Luna se va afla în zodia Scorpion şi va viza relaţiile dvs cu familia şi interesul pentru cămin şi casă. Deşi nu vă convine prea mult, va trebui să luaţi orice decizie legată de casă, ţinând cont şi de ceilalţi, cu atît mai mult cu cât, vineri, 17 martie, s-ar putea să primiţi informaţii contradictorii sau pe care nu le puteţi verifica singur. Persoanele născute în zodia Leu sunt „vedetele familiei”, dar, în această perioadă, tranzitele astrale „tulbură acest statut” şi le „învaţă” să gestioneze” situaţii în care depind de alţii.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – LEU

Weekend-ul va fi marcat de „conjuncţia” dintre Venus şi Mercur, formată în zodia Berbec şi în „casa Străinătăţii” Leilor.
Tot sâmbătă, Luna se va muta în zodia Săgetător, adică în „casa Iubirii” dvs. Această „combinaţie astrală” produce cadrul perfect pentru un weekend de vis, în doi.

Plecaţi cu persoana iubită într-o călătorie în străinătate! Sau măcar „călătoriţi” în altă ţară, aflaţi cât mai multe despre alte culturi sau civilizaţii vizionând, împreună, un film sau citind ori comentând o carte!

„Hrăniţi-vă sufletul”, „incărcaţi-vă bateriile pentru că luni, 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec, în„casa Străinătăţii” din astrgrama dvs, aşa cum spuneam mai sus! Dacă nu aţi călătorit destul până acum, puteţi fi sigur că, de luni, situaţia se va schimba

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top