Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2019 - evenimente astrologice majore

Știri

Horoscop Oana Hanganu octombrie 2019 – evenimente astrologice majore

Horoscopul lunii octombrie 2019 este marcat de 8 evenimente astrologice importante care aduc șanse pentru fiecare zodie. Află cum va fi a doua lună de toamnă pentru tine!

Horoscopul lunii octombrie este marcat de 8 evenimente astrologice importante:

  • 3 octombrie – Pluton revine la mersul direct prin zodia Capricorn;
  • 3 octombrie – planeta Mercur intră în zodia Scorpion;
  • 4 octombrie – planeta Marte intră în zodia Balanță;
  • 7 octombrie – planeta Venus intră în zodia Scorpion;
  • 14 octombrie – Lună Plină în Berbec;
  • 23 octombrie – Soarele intră în zodia Scorpion;
  • 28 octombrie – Lună Nouă în Scorpion;
  • 31 octombrie – Mercur retrograd în zodia Scorpion.

Horoscop octombrie, pe scurt:

Balanțele sunt vedetele lunii, iar Scorpionii se pregătesc pentru ”sezonul lor”, care va începe în dimineața zilei de 23 octombrie.

Taurii își pot găsi jumătatea, iar Capricornii vor fi greu de învins în orice fel de competiții.

Berbecii își fac ordine în relații, Gemenii au șanse neașteptate în plan profesional,  iar Racii trebuie să nu mai renunțe la propriile interese pentru a-i mulțumi pe alții.

Leii rezolvă probleme de familie, iar Fecioarele câștigă mai mulți bani.

Săgetătorii devin mai chibzuiți și nu-și mai forțează norocul, Vărsătorii sunt ajutați de oameni importanți, iar Peștii au oaspeți din străinătate.

Citește horoscopul complet  pentru fiecare zodie:

Horoscop Oana Hanganu octombrie BERBEC

În prima parte a lunii, aglomerația de planete din sectorul Relațiilor îi ajută pe Berbeci să ia decizii importante privind parteneriatele de afaceri, colaborările sau relațiile sentimentale.

În special Luna Plină din 14 octombrie îi va ajuta să își facă ordine în viață pentru că va avea loc în semnul lor zodiacal și îi va motiva să își restabilească prioritățile.

Berbecii care își doresc o viață sentimentală mai ”condimentată” vor avea sprijin astral în ultima decadă a lui octombrie, când mulți nativi vor trăi iubiri pline de pasiune sau vor fi receptivi la tentații și provocări amoroase.

Financiar: șanse prin alții, după data de 8 octombrie!

Horoscop Oana Hanganu octombrie TAUR

În prima parte a lunii, Taurii pun accent pe profesie și sănătate. După data de 4 octombrie, ambiția personală, dar și ajutorul colegilor îi ajută să își pună planurile în aplicare sau să obțină o promovare meritată.

În plan sentimental, norocul începe să le surâdă celor singuri, după data de 8 octombrie, dar schimbări majore pot apărea spre sfârșitul lunii.

Taurii care au o relație stabilă se bucură de armonie sau reușesc să stingă vechi tensiuni și să reaprindă ”flacăra iubirii”.
În plan financiar, norocul depinde în special de modul în care Taurii reușesc să gestioneze relațiile cu partenerii de afaceri.

Horoscop Oana Hanganu octombrie  GEMENI

Luna octombrie le poate aduce multor Gemeni călătorii în interes profesional sau oportunități care presupun și mutarea într-o altă localitate.

În plan personal, astrele sunt de partea nativilor care își doresc copii și de partea celor care își caută jumătatea. Mijlocul lunii va fi ”semnificativ” în acest sens.

În ultima parte a lunii, Gemenii vor străluci în societate și, cel mai probabil, cu ajutorul unor prieteni importanți, își pot găsi un loc de muncă mai bine plătit sau mai apropiat de intersele și aptitudinile pe care vor să le pună în valoare.

În plan financiar, după 3 octombrie pot primi ajutorul de care au nevoie.

Citește horoscopul integral AICI.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top