Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Ce aduce prima săptămână cu Mercur retrograd

Știri

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 7-13 octombrie 2019 – Află dacă norocul e de partea ta!

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie 2019 ne recomandă să așteptăm până marți, dacă avem ceva important de rezolvat. Luni, astrele nu sunt foarte ”prietenoase”, scrie ȘtiriTV.

De marți, însă, lucrurile se schimbă: Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Scorpion, unde rămâne până la începutul lui noiembrie și aduce mai multă pasiune în relații.

Citește și: Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 – Fii prudent, nu se intelege ce vrei

Dar Venus este și planeta care patronează atitudinea noastră față de bani. Aflată în Scorpion, va amplifica dorința de câștig pe termen lung și ne va ajuta să obținem finanțări sau aliați pentru proiectele personale.

Norocul va fi de partea celor corecți și generoși, precum și de partea celor care se vor adapta rapid la schimbările care pot să apară peste noapte.

Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie:

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie BERBEC

Luni, Berbecii trebuie să se înarmeze cu răbdare: șefii vor fi greu de mulțumit, în timp ce colegii le vor ”contabiliza” greșelile sau vor încerca să le ”fure ideile”.

Marți, 8 octombrie, va începe o perioadă foarte intensă în plan amoros: tentațiile vor ”condimenta” în special viața nativilor singuri.

Citește și: Horoscop Neti Sandu 6 octombrie 2019 – Dragostea bate la ușa zodiei

Mijlocul săptămânii poate readuce în viața Berbecilor iubiri din trecut sau propuneri de colaborare profitabile din partea unor foști colegi.

În ultima parte a săptămânii, există risc de ceartă cu partenerul de viață, din cauza banilor. Mai exact, din cauza cheltuielilor excesive pe care Berbecii vor fi înclinați să le facă.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie TAUR

Luni, Taurii ar trebui să evite întâlnirile importante sau negocierile pentru că nu vor avea răbdare să asculte opiniile altora și nici nu vor avea chef să dea explicații pentru a fi mai convingători.

De marți, planeta Iubirii va intra în sectorul Relațiilor din astrograma lor, așa că se anunță vremuri bune. De exemplu, cei singuri își pot întâlni jumătatea.

Joi un prieten îi va ajuta să obțină un job mai bun sau să rezolve o problemă legată de acte sau călătorii, dar ziua va fi foarte bună și pentru cei care au examene.

În weekend, atenție în cuplu! Partenerul nu le va accepta chiar toate toanele…

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie GEMENI

Luni, s-ar putea ca planurile Gemenilor să fie date peste cap de o ”restanță” a unui coleg, dar pe care șefii vor încerca să le-o plaseze spre rezolvare. Și asta, pentru că, de regulă, Gemenii reușesc să facă mai multe lucruri în același timp.

De marți, pot veni și recompensele pentru efortul depus.

Tot marți începe o perioadă foarte bună și pentru Gemenii care își caută un job. O schimbare sau o veste favorabilă ar putea veni în jurul datei de 10 octombrie.

În ultima parte a săptămânii, mulți Gemeni vor oscila între o mai veche iubire și o nouă cucerire de la locul de muncă.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie RAC

Luni, Racii vor reuși cu greu să păstreze pacea între prieteni ?i persoana iubită. O seară ”cu gașca” în oraș s-ar putea încheia cu reproșuri acasă…

Marți, însă, armonia poate fi restabilită ori, după caz, consolidată: planeta Iubirii va intra chiar în sectorul Iubirii din astrograma Racilor și va sta aici până în noiembrie.

Tot de marți, și Racii singuri vor avea mai mult noroc în dragoste. S-ar putea chiar ca norocul să vină din străinătate.

În weekend s-ar putea să afle ceva neașteptat și nu tocmai plăcut despre un prieten. Înainte de a reacționa, ar fi bine să verifice informațiile. Horoscopul Oana Hănganu EXCLUSIV pentru Știri TV. Autor: Oana Hanganu!

Citește INTEGRAL pe ȘtiriTV horoscopul lunii octombrie 2019.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top