Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Rac - Oana Hanganu. Astrologul a dezvăluit ce îi așteaptă pe nativii Rac în această săptămână.

Știri

Horoscop Oana Hanganu RAC, săptămâna 20-26 martie 2017

Intrarea Soarelui în zodia Berbec în ziua de 20 martie, înseamnă pentru dvs, susţinere astrală în planul Carierei, dar tot în zodia Berbec se află planeta Venus, care este acum în „mers retrograd”.

Pe de o parte aşa cum spuneam, aveţi şanse mari, iar pe de altă parte, trebuie să depăşiţi piedicile pe care vi le pun colegii dvs fie neimplicându-se cu seriozitate într-un proiect comun, fie criticându-vă în faţa şefilor

În prima parte a săptămânii „neîncrederea” devine „cuvântul de ordine” în relaţia cu principalii colaboratori şi, influenţat de prezenţa planetei Marte în zodia Taur (şi în sectorul Prietenilor din astrograma Racilor), s-ar putea să vă certaţi cu unii dintre aceştia.

Le reproşaţi că nu vă mai puteţi baza pe cuvântul lor, că sunt duplicitari sau că nu sunt corecţi cu dvs.

Tensiuni în familie pentru nativii din Rac

Tensiuni pot să apară şi în familie pentru că job-ul vă acaparează cea mai mare parte a timpului şi nu mai aveţi când să vă mai ocupaţi de problemele rudelor apropiate sau de probleme ce ţin de aministrarea casei şi căminului.

Dar, în weekend, „conjuncţia” dintre Soare şi planeta Venus în zodia Berbec şi conjuncţia dintre „planeta Comunicării şi Afecerilor” şi Uranus, („planeta surprizelor”) au rolul de a vă aduce noroc şi reuşite în plan profesional.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – RAC

O şansă extraordinară vă poate schimba în totalitate cariera. Primiţi o ofertă de schimbare a job-ului sau de asociere cu cineva important, sunteţi numit într-o funcţie sau vi se promite o mărire de salariu. Concret, însă, toate aceste schimbări se vor petrece în lunile mai, iunie. Acum „pregătiţi terenul” cât mai bine pentru că de pregătirile de acum depinde succesul dvs de mai târziu!

Talismanele săptămânii pentru zodia Rac

În săptămâna 20-26 martie, Racii ar trebui să poarte Piatra Lunii şi rubin.

Piatra Lunii vă va ajuta pe să păstraţi armonia în familie, iar rubinul vă va spori încrederea în forţele proprii, dar şi vitalitatea şi puterea de câştiga orice competitive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top