Connect with us
Horoscop februarie 2018 Rac - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Rac, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu RAC, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Racii au şanse în carieră, în special în domenii care implică Reaţiile Publice şi comunicarea, tursimul, transportul şi călătoriile, serviciile sau prelucrarea datelor, succesul depinzând în mare parte şi de modul în care nativii reuşesc să se promoveze şi să îşi îmbunătăţească „imaginea”.

Luna Nouă în Berbec din data de 28 martie îi inspiră pe Raci să facă „ajustările”necesare în ceea ce priveşte imaginea, iar prezenţa planetelor Mercur şi Uranus în sectorul Carierei din astrograma lor îi îndeamnă să folosească internetul nu doar ca pe o sursă de informare, ci şi ca pe un „teritoriu” de promovare. Acum este momentul ca Racii să îşi lanseze un site sau să îşi facă un cont pe un site de socializare, cu ajutorul cărora să îşi promoveze ideile, opiniile sau afacerile personale.

Racii leagă noi prietenii

Efectul acestor demersuri se va vedea mai ales după data de 31 martie, când planeta comunicării, Mercur, se va muta în zodia Taur, adică în sectorul Prietenilor din astrograma Racilor. Racii vor fi ajutaţi de prieteni să obţină un job, să fie promovaţi sau să se lanseze în afaceri”, iar relaţiile cu unii colaboratori se pot transforma în adevărate prietenii.

În plan sentimental, careul dintre Jupiter şi Pluton, din data de 30 martie, poate accentua unele tensiuni din relaţia de cuplu, dacă nativii Rac nu reuşesc să pastreze echilibrul între viaţa de familie şi cea profesională. Riscul este accentuat în cazul Racilor care călătoresc mult în interes de serviciu şi al celor care primesc în această perioadă o funcţie de răspundere, ce presupune un volum intens de muncă şi prea puţin timp petrecut cu familia.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – RAC

Racii vor fi dezamăgiţi de reproşurile primite din partea celor dragi şi vor încerca să lămurească situaţia, dar abia în cursul săptămânii următoare vor găsi şi momentele potrivite, şi cuvintele convingătoare pentru a readuce pacea şi armonia în familie.

Cristalul norocos al săptămânii pentru Rac: agata albastră

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top