Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu SĂGETĂTOR, săptămâna 13 – 19 martie 2017

În plan profesional, începeţi săptămâna „cu dreptul”: luni, Luna intră în zodia Balanţă şi, împreună cu „Marele Benefic” Jupiter vă influenţează „casa Prietenilor” dar şi relaţia cu persoanele care fac parte din „reţeaua dvs profesională”.
Tot luni, „planeta Comunicării”, Mercur, intră în zodia Berbec, adică în „casa Iubirii şi Creativităţii” din astrograma dvs, unde va rămâne toată luna.

Astfel, astrele vă încurajează să porniţi o afacere împreună cu un prieten sau să vă puneţi creativitatea în valoare şi să vă transformaţi un hobby într-o sursă de venit.

Perioada este foarte bună şi pentru a vă înscrie într-un club sau într-o organizaţie profesională care vă poate ajuta să vă promovaţi şi să cunoaşteţi persoane care vă vor deveni colaboratori în viitor.

Săgetătorii trebuie să își abordeze relațiile cu realism

Mercur aflat în zodia Berbec şi în „casa Iubirii” Săgetătorilor, are, însă, şi rolul de a atenua orice tensiune sau neînţelegere dintre dvs şi persoana iubită sau copii, cu atât mai mult cu cât în zodia dvs se află planeta Saturn, care vă cere realism şi responsabilitate în relaţiile cu cei dragi.

De realism şi obiectivitate va trebui să daţi dovadă şi în ziua de 17 martie, când se va forma un careu între Soare şi planeta Saturn, iar dvs va trebui să vă găsiţi, rapid, o soluţie pentru o problemă cu care se confuntă cineva din familie (posibil chiar copilul dvs).

Prezenţa planetei Saturn în zodia dvs vă ajută şi în plan profesional pentru că vă conferă mai multă autoritate şi prestanţă. Acestui tranzit i se adaugă prezenţa planetei Marte în „casa Profesiei” dvs. Veţi avea nu doar mai multă autoritate şi prestanţă, ci veţi fi şi foarte convingător în a obţine o anumită funcţie sau o mărire de salariu.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

În plan sentimental, rămâne activ tranzitul „retrograd” al planetei Venus în zodia Berbec, iar asta înseamnă că, până la mijlocul lunii aprilie, veţi trece prin momente în care vă veţi analiza relaţia de cuplu şi veţi încerca să faceţi schimbările necesare în atitudinea dvs pentru a păstra armonia şi echilibrul.

Dar este posibil să treceţi şi prin momente în care să faceţi comparaţii între actualul partner sau actuala partneră şi cineva din trecut şi să fiţi chiar tentat să reluaţi o relaţie „stinsă” în urmă cu ceva timp. Dar în astrologie, se spune că atunci cînd Venus este „în mişcare retrogradă”, nu e bine să faci nici schimbări de look, nici schimbări în pan sentimental.

Dorinţa de schimbare vă va da târcoale mai ales în weekend, când se va produce o „conjuncţie” între Venus şi Mercur: s-ar putea să vă întâlniţi cu o fostă iubire şi, copleşit de amintiri, să regretaţi decizii luate cândva şi să luaţi în calcul revenirea la „ce a fost”.

Nu vă grăbiţi să luaţi decizii majore!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top