Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele vor să câștige mai mulți bani, dar energie pentru proiecte importante vor avea după 22 octombrie.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Balanță anunță un interes accentuat pentru sporirea veniturilor și noutăți în plan personal.

Luna Plină din data de 5 octombrie le va ajuta pe Balanțe să aibă o nouă atitudine față de partenerul de viață sau față de colaboratori.

Fără să renunțe în totalitate la diplomația care le caracterizează, Balanțele vor începe să acorde prioritate propriilor interese și nu vor mai căuta să mențină armonia cu orice preț.

În  cuplu, multe Balanțe își vor aminti perioada frumoasă de la începutul relației sau vor face comparații între actualul și fostul partener și, dacă vor avea reproșuri de făcut, nu vor menaja pe nimeni.

Din 15 octombrie, Venus, planeta care le patronează, va intra în zodia lor, așa că Balanțele vor avea un aliat important.

În 19 octombrie va fi Lună Nouă în zodia lor, iar Balanțele vor fi inspirate și vor alege un nou drum sau vor lua decizii importante care să le schimbe, în bine, viața.

Energie pentru a-și pune planurile în aplicare, pentru noi proiecte sau noi relații vor avea, însă, cu adevărat, după data de 22 octombrie, când Marte va ajunge în zodia lor.

Până în 22 octombrie, Marte se va afla în Fecioară și le va ajuta pe Balanțe să își pregătească proiectele personale. Astfel, în primele 3 săptămâni din octombrie, Balanțele vor prefera să se odihnească, să citească, să se documenteze.

Iar unul dintre domeniile de interes va fi, din 10 octombrie, cel legat de bani: cum să câștige mai mulți bani, cum să îi investească sau cum să îi economisească.

În 10 octombrie, Jupiter va intra în zodia Scorpion și în casa Banilor din astrograma Balanțelor, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Mai mult, în 23 octombrie, în casa Banilor din astrograma Balanțelor va ajunge și Soarele, deci, vor avea mai multe șanse de câștig.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top