Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au noroc prin alții sau partenerul de viață câștigă mai mulți bani. În cuplu, domnește pasiunea.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Berbec anunță succes profesional în prima parte a lunii, obținut prin multă muncă, dar și cu ajutorul colegilor.

Parteneriatele profesionale vor fi favorizate de astre în primele zile ale lui octombrie, când Jupiter se va mai afla în zodia Balanței și în sectorul Relațiilor din astrograma Berbecilor.

Din 10 octombrie, Jupiter se va muta în zodia Scorpion, iar Berbecii vor avea noroc prin alții, vor primi bani, cadouri și tot felul de alte avantaje materiale și vor putea găsi finanțatori pentru proiectele lor profesionale.

Iar toate acestea nu vor dura numai o lună, ci mai bine de un an.

Dar Jupiter în Scorpion le aduce și mai mult dinamism în viața de cuplu, în special după data de 15 octombrie.

Atunci, Planeta Iubirii va intra în Casa Parteneriatelor din astrograma Berbecilor, unde va fi urmată, după o săptămână, de Marte, planeta Pasiunii.

Pentru cei singuri, Luna Nouă din data de 19 octombrie poate veni cu o nouă relație, care poate debuta „în forță”, cu de dovezi de iubire impresionante, dar și de dispute urmate de împăcări și declarații înfocate.

Pentru cei care au o relație, Luna Nouă poate aduce un nou suflu, un nou început.

În 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpion, punând gaz pe focul pasiunii din cuplu sau sporind interesul nativilor singuri pentru povești de iubire intense, dar nu neapărat și de durată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top