Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii se concentrează pe carieră. În cuplu, e momentul adevărului. Nativii singuri au chef de aventuri.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Gemeni anunță progres în plan profesional și schimbări în plan sentimental.

Vezi aici ce se intampla si cu celelalte zodii in aceasta luna!

Totuși, primele zile ale lunii octombrie vor fi dominate de Luna Plină din data de 5 octombrie, care va intensifica dorința de socializare a Gemenilor, dar care poate aduce și schimbări în cercul de prieteni.  

Astfel, nativii Gemeni vor renunța la prietenii care le înșeală încrederea sau așteptările.

În plan personal, Venus, planeta Iubirii și Marte, planeta Pasiunii vor aduce sare și piper în relația de cuplu, în prima parte a lunii.

Totuși, din 10 octombrie, Gemenii se vor concentra pe carieră. În 10 octombrie, Jupiter va intra în zodia Scorpion și în sectorul Profesiei din astrograma Gemenilor, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Jupiter le va aduce Gemenilor promovări, proiecte noi, job-uri mai bine plătite sau colaborări suplimentare.

Schimbările nu se vor petrece peste noapte și s-ar putea ca nativii Gemeni să aibă nevoie de cursuri sau alte programe de pregătire în vederea promovării sau pentru obținerea unui anumit loc de muncă.

Intrarea planetei care îi patronează (Mercur) în zodia Scorpion, în data de 16 octombrie, îi va ajuta pe Gemeni să comunice mai bine cu colegii sau cu partenerii de afaceri, să se promoveze mai eficient și le va spori șansele de succes.

În 23 octombrie, în casa Profesiei va veni și Soarele, iar asta înseamnă că, din ultima săptămână a lui octombrie, Gemenii  pot începe drumul spre succesul meritat.

În plan sentimental, Luna Nouă din data de 19 octombrie le poate aduce Gemenilor o nouă iubire sau o scurtă aventură.

Dar momentul de Lună Nouă poate aduce și clarificarea unor situații din cuplu, rostirea adevărului, iar, în unele cazuri, decizia separării.

Din fericire, Venus va rămâne în casa Iubirii până în luna noiembrie, așa că, în cazul unor certuri sau separări, drumul spre împăcare nu va fi în totalitate blocat. Iar Gemenii vor avea ultimul cuvânt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top