Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii sunt interesați de studii și călătorii. Din 10 octombrie, adevăratele priorități vor fi casa și familia.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Leu anunță călătorii, dar și noroc în afaceri.

VEZI AICI CE SE INTAMPLA SI CU CELELALTE ZODII IN OCTOMBRIE!

Luna Plină din data de 5 octombrie va intensifica interesul Leilor pentru călătorii în străinătate, dar și pentru studii sau pentru perfecționare în domeniul lor de activitate.

Din 10 octombrie până în noiembrie 2018, interesul Leilor se va îndrepta spre viața de familie, datorită prezenței lui Jupiter în zodia Scorpion și în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor.

În Scorpion va veni și planeta Mercur, în data de 16 octombrie, astfel că în a doua parte a lunii, Leii vor putea vinde sau cumpăra case și terenuri, iar afacerile de familie vor avea succes.

Iar din 23 octbrie, norocul Leilor va fi amplificat de intrarea Soarelui în zodia Scorpion, alături de Jupiter și Mercur.

Leii nu vor fi lipsiți de noroc nici în prima parte a lunii octombrie, pentru că planeta Venus se va afla în casa Banilor lor, sporindu-le șansele de câștig, dar și tendința de a cheltui.

Iar Marte, care se va afla în același sector în primele 3 săptămâni ale lunii octombrie, îi va face mai ambițioși, dar și mai dispuși să își asume riscuri și să dea dovadă de spirit de inițiativă.

Mutarea lui Venus în Balanță în data de 15 octombrie va favoriza comunicarea Leilor cu cei din jur.

Tot în Balanță va ajunge, în 22 august și Marte, iar Leii vor face primul pas în negocierea unor contracte, vor onora invitații și vor avea destulă energie pentru tot ce își vor propune.

Dar, înainte de orice, în ultima săptămână a lunii octombrie, prioritatea Leilor va rămâne familia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top