Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii atrag norocul în iubire. Cei care vor să devină părinți își pot vedea visul cu ochii. În profesie, Racii se reorientează.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Rac anunță șanse extraordinare în carieră și o posibilă reorientare profesională.

Toate acestea sunt legate de Luna Plină din data de 5 octombrie.

Din 10 octombrie, timp de un an, Racii vor avea mare noroc în iubire. În 10 octombrie, Jupiter va intra în zodia Scorpion și în casa Iubirii din astrograma lor.

Nativii care nu și-au găsit jumătatea vor avea multe oportunități sentimentale și mulți dintre ei își vor întâlni marea iubire, posibil peste mări și țări.

Sau persoana de care se vor îndrăgosti va fi una care locuiește în străinătate sau care poate juca rolul de mentor pentru ei.

Din 15 octombrie, Venus, planeta Iubirii, va intra în Balanță, aducând armonie și noroc în familia Racilor și motivându-i să își reamenajeze sau să decoreze locuința sau să se mute într-o casă mai frumoasă.

O casă nouă sau un nou membru al familiei, o revigorare a relațiilor cu rudele sau o nouă afacere imobiliară ori una de familie pot veni în jurul datei de 19 octombrie, când va fi Lună Nouă în sectorul Familiei și Căminului din astrograma Racilor.

Aici va ajunge, în 22 octombrie, și Marte, planeta Acțiunii. Aceasta le va da nativilor Rac energia de care au nevoie pentru a face schimbările dorite.

În 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpion și în casa Iubirii Racilor, alături de Jupiter și Mercur. Iubirea nu poate să îi ocolească!

Și, cum casa Iubirii din astrogramă se referă și la copii, sfârșitul lui octombrie va fi perfect pentru Racii care își doresc să devină părinți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top