Horoscop până în 2030, următorii 9 ani sunt cruciali pentru 3 zodii

Horoscop până în 2030 următorii 9 ani sunt cruciali pentru cei care au împlinit sau împlinesc în 2021 praguruile de vârstă de 21 de ani, 32 de ani, 41 de ani, 50 de ani și 72 de ani. Previziunile horoscopului pe 9 ani nu îi exclude pe ceilalți care au lecții de învațat și drumuri noi de parcurs dacă în cifra destinului apar numerele: cinci (numărului destinului al anului 2021), au ziua nașterii pe 5 sau însumată 5, de exemplu născut în zilele de 14 sau 23 și toți cei născuți în luna mai (5 vine de la a cincea lună din an).

Anul 2021 este condus de cifra 5 (2+0+2+1=5), anul 2030 este condus tot de cifra cinci (2+0+3+0=5). De aici și previziunile pentru 9 ani.

Horoscop 2021-2030. 9 ani de cruciali pentru 3 zodii

Începem cu zodia Leu care este a cincea zodie din horoscopul european și care în următorii 9 ani cunoaște o nouă lume în care întră fară să vrea. Principiile lor de bază vor fi puse foarte ferm la încercare, dar acesta nu este un semnal negativ și nici nu trebuie înțeles că este ceva de speriat.

Zodia leu una din cele 3 zodii impactate de Horoscopul pana in 2030

Cele mai mai pozitive schimbări vor fi pe zona de carieră, influența zodiei Leu în funcții de conducere sau poziții de putere va fi una masivă. Ajutați de cifra de destin 5, zodia Leu va excela în planul profesional, în special după dezastruosul 2020 care a fost pentru majoritatea leilor un calvar profesional.

Pentru cei care în 2020 cariera nu le-a dat de suferit, horoscopul până în 2030 are de transmis un mesaj esențial: fiți atenți ce peste cine ați sărit în 2020 pentru a fi în poziția curentă și încercați să numărați corect dacă ați trecut toate treptele și dacă nu cumva ați călcat capete.

În anul 2025 va fi o perioadă de regresie profesională și vă veți întâlni cu toți cei cu care ați colaborat în puncte esențiale, cheie și este foarte important să faceți pace.

Leii cârcotași, care sunt prea protectori și prea analizează fiecare literă din propoziție, trebuie să renunțe până în 2030 la acest aspect definitoriu al firii lor pentru că vor avea numai de pierdut.

Pe planul familiei pentru cei ca au copii următorii 9 ani sunt culegerea roadelor, ostenelii și investiției făcute în ei.

Situația financiară va fi direct proporțională până în 2030 cu statusul carerei voastre, exact cum am explicat mai sus.

Horoscop până în 2030: Celelalte 2 vedete ale umărtorilor 9 ani

Luna mai este tranzitată de două zodii, taur și gemeni. Prin urmare schimbările și șansa uriașă de care beneficiază și acești nativ sunt de luat în seamă, dar cu mare atenție la semnalele trase și parcursul planetelor. Subliem faptul ca una din cele mai afectate zodii din horoscopul european, care este foarte influențată de tranzitul planetelor în zodia sa este zodia Gemeni.

Horoscop până în 2030. Zodia gemeni reglează finanțele

Gemeni

Ajutați în 2021 de puterea anului 5 gemenii încep să regleze situația financiară, indiferent pe ce plan se află, că au sau nu au bani. Anul viitor este definitoriu pentru parcusul lor în următorii 9 ani, se vor lovi de provocări uriașe în zona finațelor, iar matematica va fi esențială, în același timp și logica.

Trebuie calculat exact fiecare pas financiar făcut pentru că orice pot spune despre gemeni, dar nu pot afirma că nu vor avea ocazia să demonstreze multe în plan finaciar. Banii vor fi mereu la îndemână și talentul lor de a-i face și a-i cheltui și pe măsură este unul deosebit, chiar dacă din afară un geamăn pare haotic și deloc priceput să economisească.

Nici nu vor avea nevoie de economisiri, ci mai degrabă de gestionarea optimă a resurselor de care dispun. Dacă în 2020 și ei au staganat, anul cu cira 4 i-a afectat destul de major, emoțional și asta s-a tradus în toate planurile, pentru că gemenii care sunt instabili emoțional, nu înainteaza pe niciun plan, doar cei care a mintea liniștită și dornică prosperă, iar 2020 nu le-a oferit deloc liniște în zona menționată.

2021 și parcusul anilor până în 2030 aduce un atuu important pentru această zodie, mai precis logica și determinare sunt extrem de bine definite, chiar și-n bătălia planetelor de care tot auzim, vor fi evenimente astrale care îi vor bruia, dar nu atât de tare ca până acum.

Cei care sunt în pragurile de vârstă mai sus meționați sunt cei care vor face și cele mai salturi, dar asta nu înseamnă că ceilalți stau doar și admiră sau oftează, vâzând prosperitatea altora.

Familia este puțin aspectată în următorii 9 ani, nu pentru că nu vor avea parte de evenimente plăcute, dar planul carierei și cel financiar este cel mai bine aspectat și de aici și previziunile până în 2030 axate pe acest aspect.

Va fi bine!

Taur – „Faci sau taci”

Zodia Taur, rar văzută să tacă, va alege să urmeze un slogan scris de cei cu mintea clară: „Când ești mic începi să vorbești, când ești mare înveți să taci.” Poae ai zâmbit când ai citit asta sau ai spus că spun o prostie, cum să tacă un taur? Ei, 2021 le oferă cea mai importantă lecție de viață pentru parcursul celor 9 ani, când cifra 5 va fi din nou în anului destinului, clar pronunțată.

Taur, și taurii pot tacea câteodată

Da, continuă să nu crezi, dar viața le va oferi atât de mult calm și atât de mult tact în următorii 9 ani încât, nu va fi nevoie să comenteze prea mult deciziile altora. Asta se traduce mai clar în următoarele aspecte:

Profesional – au fost mereu stăpâni pe poziție și 2021 este doar startul unui nou orizont profesional. E mai clar decât n-a fost niciodată, taurii vor avea un parcus în carieră fulminant.

Cei care realizează că sunt într-un punct mort, renasc din propria cenușă și se îndreaptă spre noi orizonturi profesionale, iar odată ajunși în noua poziție, au senzația că sunt acolo de-o veșnicie.

Cei care rămân în industria în care s-au consacrat storc fiecare oportunitate de afirmare, de evoluție și de finanțe.

Pe zona familiei aspectul căsniciei este foarte bine pronunțat, majoritatea nativilor din zodia taur aleg să întemeieze oficial familii, care se vor mări, evident prin copii.

Liniștea de care au parte în plan emoțional, planul familiei și planul financiar îi face deosebit de calmi, de aici și vorba „și taurii pot tăcea câteodată”.

Horoscopul nu se termină aici, ce viitor vor avea ceilalți 9 nativi

Vedetele au fost prezentate pe larg mai sus, asta nu înseamnă că trebuie să oftezi că nu te-ai născut în zodia leu, taur sau gemeni. Nu uitați că exită zodii care au ascendent în cele 3 zodii, iar dacă sunteți în pragul de vârstă dup 27 de ani toate aspectele care îi influențează direct pe ce cei 3 nativi, se vor simți foarte clar și-n semnul dumneavoastră.

Berbec – atenție mare la liberul arbitru

De prin septembrie 2020, berbecii sunt puși pe schimbări și nu unele care sunt minore, ci majore. Revoluția declanșată de ei continuă 5 ani și se termină definitoriu în 2030.

Cele mai mari schimbări vor fi pe zona familiei, zonă care înclude și cercurile apropiate în care vă aflați. Semenele care nu sunt statornice în relațiile sau căsniciile pe care le au și uită că partenerul de lângă ei, are nevoie și de altceva în afara de vorbe spuse la nervi, vor pierde detașat acest plan, partenerii aleg să plece și prin urmare berbecii sunt în mare risc de divorț și despărțiri.

Prietenii se filtrează sau se aleg, revoluția pornită vă face să renunțați la mulți fățarnici, dar din păcate sitemul dumneavoastră de eliminare nu este tocmai just. Pierdeți relații de prietenie vechi și vă bazați exclusiv pe relații noi de prietenie, în speranța că nu veți mai fi dezamăgit. Pe larg aici.

Rac – lăsați istoria în trecut

2020 = stagnare. 2021 se pornesc moatoarele suficient de bine și la o putere optimă încât următorii 9 ani să fie definitorii indiferent de pragul de vârstă în care vă aflați. Sunt două mari extreme pentru raci, fie încep să o ducă bine (foarte bine în puține cazuri), dar cu suficiente resurse din orice punct de vedere încât liniștea și starea de bine să domnească în viața lor.

Fie se vor duce spre extrema opusă, în care sunt într- veșnică căutare. Racii care au tendința să pară că au uitat de trecut, dar fară să realizeze orice mutare majoră este influențată doar de experiențele negative din anii ce au trecut prin buletin.

Ar fi bine să începeți să lăsați istoria să rămână acolo unde s-a scris și să vă orientați cu  mai mult curaj spre noile porți, ele sunt deschise, așteaptă doar să fie trecute.

Horoscopul zodiei Rac pentru 2021 explică pe larg situația.

Fecioară – intuiția definitorie

Se termină un mare capitol din viața fecioarelor, în special a celor care au peste 23 de ani. 2020 a fost un an care v-a slefuit așteptările, schimbat opiniile și canalizator energetic pentru forma voastră de existență. Lumea interioară în care trăiți este foarte bine aspectată, nu sunteți o un semn dublu, dar sfaturile pe care vi le dați singuri sunt cele mai bune. Intuiția este foarte importantă în exitența dumneavoastră, tocmai de aceea și horoscopul până în 2030 vă sfătuiește să luați deciziile tot bazate pe intuiție.

Financiar nu veți duce lipsă de nimic, șansele sunt, știți să le pescuiți și să le valorificați.

Emoțional și în planul familiei răsare soarele, chiar și-n viața Fecioarelor care sunt bine și acum. Pe larg în previziunile colegei Minerva pentru 2021.

Balanță – starea de bine contează!

Starea de bine, emoțional și fizic, este de ținut bine în evidență până în 2030. Este cazul să vă acordați o atenție mai mare, corpul dumneavoastră dă semnale, iar psihicul are nevoie de ajutor

2021 este definitoriul pentru starea voastră de bine și aici ne referim, după cum am subliniat și la început, și la fizic și la psihic.

Dacă reușiți să rezolvați probleme ce țin strict de decizia dumneavoastră de a vrea să fiți bine și într-o stare cât mai bună alături de cei dragi, atunci vă puteți bucura de linștea următorilor 9 ani.

Horoscopul anului 2021, vă explică pe larg despre ce bine bine să faci ca Balanță.

Scorpion – pasiunea la cote maxime

Dacă majoritatea nativilor au „treabă” cu cifra cinci, pe tine te ajută acest 9, chiar dacă nu este direct implicat în parcusul tău până în 2030.

Horoscop pana in 2030. Scorpion, pasiunea tinta lor

Pragmaticul scorpion lasă pe plan secundar cariera, nu o neglijează total, dar se axează mai mult pe aspectele ce țin de viața de familie, prieteni, oamenii pe care-i tot caută să-i aibă în jur.

Rar vezi un scorpion fară o mână de prieteni măcar. Grijulii și atenți la esența omului din jur, indiferent de scop, atrag oamenii precum magnetul atras de fier.

Cariera s-a aseșat și rămâne asezată, fară evenimente prea notabile până în 2030. Horoscpul nativului pentru 2021 prezentat de Minerva, prezintă pe larg.

Continuarea aici pentru nativii: Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Partea a doua a horoscopului până în 2030 va fi publicată pe 5 ianuarie 2021.

Share
Scris de
Stanciu Daniela

Acest site foloseste cookies.

Read More