Horoscop: Pildele Sfântului Dumitru, pentru fiecare zodie în parte

Pe data de 26 octombrie, creştinii ortodocşi sărbătoresc pe Sfântul Dimitrie cel Nou (Sfântul Dumitru), patronul Bucureştiului. Acestea sunt pildele Sfântului Dumitru pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul românesc care a fost transmis din generaţie în generaţie.

BERBEC

“Cu multa iubire și cu respect iți cerem să iți detoxifici corpul prețios și sensibil. La cererea ta, te vom ajuta să dezvolți cai de afirmare a vieții pentru a face fata stresului, pentru a reduce tristețea de a renunță la vechile cai. Lasă în seama noastră grijile și preocupările și simte gratia minunata a corpului recent purificat.”

TAUR

“Cere să te ajutam în aceasta situație și vom trece imediat la treaba în numele tău. Noi suntem conduși de mai multe legi universale, printre altele și cea a liberului arbitru, care iți permite să faci propriile alegeri și să iei propriile decizii. Prin urmare, așteptam cu răbdare cererea ta.”

GEMENI

“Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul să lași povara jos. Păstrează doar învățămintele și iubirea și lasă totul în urma. Nu-l dorești, nu ai nevoie de el și oricum s-a dus.”

Citește și: Calendar ortodox 25 octombrie 2020. Doi Martiri sărbătoriți înainte de Sfântul Dumitru

HOROSCOP RAC

HOROSCOP “Înaintarea nu cere în mod obligatoriu să ai încredere în tine însuti. Credință în Dumnezeu este suficienta, știind că Dumnezeu lucrează prin tine și cu tine pe toate căile. Bazează-te pe noi, daca încrederea iți șovăie, iar noi iți vom da curaj și încredere.”

HOROSCOP LEU

HOROSCOP “Noi trimitem valuri de iubire în inima și mintea ta, trezindu-ți dragostea de viață. Decizia ta clara de a accepta și a te bucura de iubire a declanșat aceasta trezire. Permite-ți să sărbătorești spontan viață și iubirea în toate manifestările ei minunate .”

Sfantul Dumitru serbat pe 26 octombrie in Calendarul Ortodox

HOROSCOP FECIOARA

HOROSCOP “Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul să lași povara jos. Păstrează doar învățămintele și iubirea și lasă totul în urma. Nu-l dorești, nu ai nevoie de el și oricum s-a dus.”

Citește și: Ce trebuie să faci de Sfântul Dumitru. E una dintre cele mai importante sărbători din an

BALANȚĂ

“Privește dincolo de aparentele greșeli și neînțelegeri și vezi doar iubirea din cealaltă persoana (inclusiv din propria persoana) oricât de dificil ți s-ar părea. Concentrarea numai pe iubirea are sta la baza oricărei situații aduce vindecarea pe cai nebănuite, nevisate.”

SCORPION

“Marea albastra vorbește sufletului tău, vindecandu-te și linistindu-te. Chiar și simpla închipuire că te scufunzi în pântecul vindecător al marii are efectele dorite. Dar este mai bine să petreci cât mai mult timp posibil lângă ocean. Permite puterii și frumuseții marii să te curețe de toate grijile și preocupările.”

SĂGETĂTOR

“Acum este cel mai potrivit moment să acționezi conform inspirațiilor. Ușile sunt deschise iar tu treci prin ele avandu-ne pe noi alaturi. Nu amână sau ezita fiindcă ai pregătite toate ingredientele pentru succes. Totul și toate sunt alaturi de tine, sprijinindu-te pentru un rezultat pozitiv.”

CAPRICORN

“Misiunea ta personala este să slujești într-un mod care iți aduce multa bucurie și aduce bucurie și altora. Nu iți face griji în legătură cu găsirea misiunii personale. Focalizează-te mai întăi pe slujirea unui scop și apoi scopul te vă sluji.”

VĂRSĂTOR

“Rugăciunile și așteptările tale pozitive au fost auzite și împlinite. Lucram cu tine în privință acestei situații de când a apărut și continuam să veghem asupra ta și a fiecărei persoane implicate. Continua pe actuala cale și vei ajunge foarte departe.”

PESTI

“Liniștește-ți mintea, dragul nostru, și primește asigurarea blândă că totul a fost luat în considerare. Ramai într-o stare de liniște, receptiva, fară să iți faci griji privind natura exacta a manifestării propriei dorințe. O minte liniștită și un corp liniștit ne asculta repede și clar. Aceasta este rugămintea noastră : Asculta.”

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More