Categorii Știri

Horoscop Primăvară Minerva – Mercur retrograd

Minerva a fost invitata Mirelei Voicu, la emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3, unde a prezentat horoscopul primăverii.

Berbec – Aveți un sentiment de constientizarea unor concretizari. Sentimente generate de anumite neimpliniri. Nu este momentul să exagerezi sau sa incerci sa rezolvi problemele altora. Nu intra in dispute verbale. Schimbările inițiate acum se pot dovedi bune pe termen lung.

Taur – Schimbări inevitabile, lucrați pentru a le lăsa să intre în viața voastră. Trebuie să aveți o atitudine pozitivă. Incercati totusi sa nu ajungeti la extreme. Puteti invata multe de la un grup mai mare, dar atentie carui grup vă atașați.

Gemeni – Gustul pentru neobisnuit este favorizat in această primvară. Vei accepta cu placere orizonturile noi. Sunteti favorizati in activitati de promovare. Este timpul pentru noi relatii.

Rac – Activitatile de grup si eforturile comune va ajută să vă atingeti obiectivele. Inclinatia umanitara va poate ajuta, partea umanitara pe care o joci in viata altor oameni te poate ajuta. Nu mai ai timp să faci lucruri pentru tine. Poti lua măsuri să atingi si lucruri obiective și pentru tine.

Leu – Relationarea fata în față te va atrage acum mai mult decât activitățile de grup. În general ești flexibil când vine vorba de emoțiile tale. Mersul afacerii este ceea ce face să te bucuri.

Fecioară – Accentul se pune pe oameni si relatii. Vei realiza ca pentru a te ajuta sa obtii succesul, trebuie sa-ti imbunatatesti talentele. Este posibil să fii pregatit sa nu se intample nimic rau. In această primvara, o companie placuta si nevoia de a fi alturi de cei dragi va fi in prim plan.

Balanță – Schimbări la locul de muncă sau în profesie. S-ar putea să existe o tulburare sufletească din cauza unor dificultăți financiare. O datorie grea sau o rata la o bancă, va fac să fiți în gardă. Nu aștepta recunostință și aprecieri.

Scorpion – Esti mai receptiv si bland la nivel romantic, loialitata si sensibilitatea in relatii este mai intensă ca de obicei. Este un moment in care placerile simple sunt cele mai bune. Adversarii sunt extrem de exigenti, incearcă să fii rabdator. Vei câștiga mulți bani.

Săgetător – Evaluarea de inceput de an a mers bine, te bucuri de statutul tău profesional. IN schimb pot aparea o problema de relatie, o investitie constisitoare ar fi necesara acum.

Capricorn – Este o perioadă neutră pentru voi, una in care va simtiti extrem de pamanteni, dar productivitatea va fi mai lenta, dar constantă. Unul din motive este ca s-ar putea să te afli intr-o postura care implică foarte multă responsabilitate.

Vărsător – Chestiunile financiare devin importante sau cel putin aspectul principal. Propietatile, tranzactiile in numerar va pot fi de folos. Trebuie sa castigati rapid bani, va poate da un sentiment de securitate financiară falsă.

Pești – Va trebui să vă îmbunătățiți relatiile cu șefii și colegii. In felul acesta vei găsi multimirea, succesul si fericirea. Schimbari si pe plan emotional, unii dintre voi ati putea fi inselati de anumite relatii.

Cele mai răsfațate zodii

Taur, Gemeni, Vărsător și Pești.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-03-16T21:12:41+02:00 21:12

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More